Burnumageliyoduslkmsn Hjilhn iyi değil rahmetli halamın eşinin kendi hastanesi kadın dogumu önermiyorlar
Burnumageliyoduslkmsn myangelson ilgisiz ters cevaplar veriyorlarmış kocaelindeyim ben orda olsamda gitmezdim halamın kocasının mülkiyeti olmasına rağmen halam çok kötü vefat etti coronadan Allah’ın takdiri tabikide yine gidemem heralde ben diğer civar özeller daha iyiymiş
myangelson Burnumageliyoduslkmsn genesiste hemen hemen her doktora gittim sevmedim hiç hele biri ilaç kullanmazsan hamile kalamazsin dedi bana 🤷🏻♀️ geçen de bı arkadaşım hamileyken keseyi görememiş kan pıhtısı olabilir kese de olabilir kürtaj demiş hemen dedim arkana bakmadan kaç o hastaneden
Hjilhn Burnumageliyoduslkmsn karakuşların demi genesis oyle biliyorum valla bn zaten dünyaparkı düşünüyprum
myangelson Burnumageliyoduslkmsn devletin doktorlarını bilmem ama acili çok kötü çok çektim acilden şikayet edecektim ama eşim bırak uğraşmayalim dedi zaten acımız vardı 2 kere gittim hamileyken 2sinde de aynı doktor ve hiçbir şekilde anlamadı olanı biteni. Ve ben ustelememe rağmen umursamadı öyle birşey yok sana öyle geliyor diyip gönderdi. Daha sonra doğumdan sonra gittim tekrar doktora söyledim bunlar bunlar oldu ve siz farketmediniz diye hicbirsey diyemedi umursamadı. Kan kaybim çok tansiyonum yüksek kan tahlili yapmaya bile useniyorlar başım dönüyor diyorum kan kaybın olduğunda tansiyon düşer diyo gözlerime baktı gözlerinin rengi yerinde kan değerlerin normal dedi 🤷🏻♀️
Ebrusena Merhaba kozlar bence Diyarbakır taşınalı 1 sene olucak ilk gebeliğim ve 5 haftalığız doktora b Nereye gideceğim bilmiyorum bower hastanesinde Ceren hanıma çok iyi yorum yapanlar doktor tavminde