Essraanil @Arobselmar _mmmmellek kızlar bebişler yanımda çok şükür ağrım çok biraz hafiflesin hemen yazıcam 🙏🏻
_mmmmellek Essraanil Oh canım yanında olmalarına çok sevindimmm sende hemen toparlarsın inşallah seni burada bekliyoruz 💙
Dudumundo Essraanil kuvezsiz, dikis acisiz, sariliksiz, bol sutlu kolay gecen bir dogumunuz olsun insallah. Saglikla alin kucaginiza 🌸
Essraanil _mmmmellek canımm çok şükür bir sorun yok ağrılarım yeni geçmeye başladı 🥲 ve ikizlerle hayat baya yoğunmuş zor demek istemiyorum siz anlayın çok şükür yine de😄😍🙏🏻 Sen ne yaptın bugünmüydü doğum ?
_mmmmellek Essraanil çok teşekkür ederim canım benim evet çok şükür iyiler 3kg biri 2.600 biri kiloları falanda iyu Allah’a şükür 💙 seninkiler nasıl kaç kg kuzum
Essraanil _mmmmellek benimkiler de biri 2600 biri 2500 doğdu kuzum çok minnaklar ya birbirimize alışmaya çalışıyoruz😄 sen nasılsın ağrıların var mı iyi geçti mi ameliyat ?
Essraanil Sevvl kuzum iyi olmaya çalışıyoruz baya yoğun geçiyor birbirimize alışmaya çalışıyoruz sen nasılsın bebişler nasıl ?
Syma_07 Sevvl benimde aklıma sen geldin tartışmalardan burda buldum seni nasılsın bebişler nasıl canım 😌
Sevvl Yasooliii Syma_07 iyi kızlar çok şükür pazartesi imza ile alıyoruz doktor biz kilo için tutuyoruz sadece şmza ile alabilirsiniz dedi biz de tamam pazartesi ye kadar aşılarını vurun almaya gelcez dedik kendılerı nefes almıyor ekg ciğer filmi hepsi çok iyi
Yasooliii Sevvl ay maşallah canım sağ Salim kavuşun inşallah gelince post aç hepimiz sevinelim ❤️🥰💕☺️