Elif_p Kurabiye93 bizim ikisi de koyuydu ondan koyu 😅anneden alanlar gördüm ama cogunlukta eger baba koyuysa koyu oluyor mesela sibel canı düşünün üç cocugun dan hiçbirinin gözleri renkli değil
Emineedrk Kurabiye93 bende çok merak ediyorum benim gözlerim ela eşimin mas mavi eşimin sülalesinin hepsi renkli gözlü acaba benim oğluş nasıl olcak 😂😂
Sevgi56 Kurabiye93 koyu renkler baskındır mavi ve yeşile göre. anne yada babanın göz rengi koyu ise çocuktada koyu olma ihtimali daha yüksek
Aybarsmom_ Dilsay evet bazen ben de öyle ama bu göz renginin bilimsel açıklaması var anne kahverengi baba elaysa cocuk % şu olur falan diye o yüzden bunun için düşünmeyin yahu 😅😅
G_Ulzeki Emineedrk benim gözümde de ela Eşim ve aylesi renkli çocuklarım gözleri Yeşil .Ama son sürpriz yumurtamizi merak ediyorum
Kurabiye93 Emineedrk benımde bütün ailem anne baba tarafı dahil maci yada yeşil gözlü eşimin kahve gözlü ailesinde renkli göz de var bakalım ne olacak
Tbayram Kurabiye93 Bizim ki inşallah babadan gelir ✨ Babsının gözleri ela ve ben ela göze bayılırım. Güzel kızım umarım babanın genleri ağır basar 🤭
Elilar2225 Benim taraf yeşil, kendim ela, eşim taraf mavi ama yalnızca eşim kahverengi ve bilin bakalım bebeğimin gözleri ne renk🥲
Aybarsmom_ Dilsay tabi canım orası öyle ama napicaksin işte bu da bir heves herhalde 😅😅 2 tarafın sülale kahverengi göz olduğu için no problem asıl renkli gözlü olursa sorun olur bizde sjsjjsjsj 🤣
5melekannesii Kurabiye93 Valla bütün çocuklarım babadan ve teyzeden aldı benimle alakalı bi durum yok 😂
fatiss Kurabiye93 onclikle size ilkgretim biyoliji dersini hatirlatayim. Goz geni sac geni vb bazi genler anne ya da babadan gelmez. Baskin gen ve cekinik genler vardir. Koyu gozlu renkeler baskindir bebekler daha cok bu geni tercih eder. Kivircik sac baskin gendir vs vs. Ama genler savasa girip mavi goz baskin gelirse mavi olabilir . Genler savasi gibi dusunun 🤗
Kurabiye93 fatiss soruyu yanlıs sordum sanırım bunları bılıyorum zaten kımın ne oldu dıye meraktan sprdum aslında cok başka yerelere gitti sanırım soruyu yanlıs ıfade etmısım merak etmeyin almanyadada kreşte öğretılıyor bunları bende bılıyorum☺️☺️ Sadece kımde nasıl oldu muhabbet olsun dıye sordum İyi günler sağlıklı doğumlar diliyorum
Emineedrk Dilsay bende huyu bana benzesin istiyorum eşim çok inatçı bitane yetiyo evde ikincisine dayanamam heralde 😂😂😂
Rmysarft Kurabiye93 vallahi benim anneminde babamında gözleri koyu kahve benimkiler mavi😂 genle de alakası var biraz
Dilsay Emineedrk Ay bizdede ben inatciyim sinirliyim 😂😂Vazgectim huyu esime benzesin😂😂Bunu hic dusunmemisim 🙈
Esraliiii Kurabiye93 dededen bile alan var valla alan alıyor bizim sülale mavi göz bı tane bebem cekmedi