Orucu12 busrabrbr kızıma orda dogum yaptım sımdı tekrar nasipse orda yapacağım benim tercih sebebim sadece dr yoksa tercih etmem
busrabrbr Orucu12 neden hastaneden memnun kalmadınız mı peki ? Nasıldı doğum süreci doğum odası vs mesela sancı nerede çekiliyor ayrı bir sancı orası mi var
busrabrbr Orucu12 bu arada ben de tavsiyenizle Süphan hocaya gittim çok tatlıydı gerçekten güzel geçti muayene ama tabi doğum tecrübelerini de merak ediyorum bu hastanede ya
Orucu12 busrabrbr ben sırf süphan hoca için devam ediyorum ilk doğumum da gayet iyi gecti her türlü motive ediyor gercekten inşallah kolay bir doğumunuz olur seviyorum ben asistanıda oyle aile gibi oluyorsunuz yani
busrabrbr Orucu12 çok sağolun aminn inşallah hepimiz , doğumda hastaneden hemşirelerden falan memnun kaldınız mi peki
Orucu12 busrabrbr evet süphan hoca ekibide cok iyiydi hiçbir sıkıntı yasamadım doguma hazırlıktan doğum sonrasına simdi doğum paketi aldım zaten daha mantıklı geldi bana
busrabrbr Orucu12 ben 24. Haftada olduğum için doğum paketi almadım ya benim için sanki avantajlı olmuyordu bakalım hayırlısı inşalşah güzel olur yaa doktorlar konusunda başından beri hiç şansım tutmadı çünkü
Orucu12 busrabrbr doğum ücreti 17 bin tl idi muayenede 1000 olmuş indirimli nst bebek muayene tahlil geciyor diye banada mantıklı geldi nst vs var haftaya göre yardımcıda oldu nuray hanım