Rumeli22 Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim ağrılarım var dedim alttan muayene etti rahim ağzı kısalığı var serklaj yapılması lazım erken doğum olmaması için. Böyle olan var mı başına gelen siz ne yaptınız 21 haftalık gebeyim bu arada
benaslindayohum Rumeli22 ilkinde 25. Haftada ortya çıktığı için dikiş atılamadı ilaçlarla 33+4 e kadar dayanabildim ve sezaryene alındım, şimdi 7+5 im ve ikili taramdan sonra dikiş atılacak önlem amaçlı sizede tavsiye ederim
handeyss Rumeli22 Benim rahim ağzı kısalığım geç farkedildi serklaj yapılamadı ve 24. Haftadan beri yatıyorum şu an çok şükür 36ya geldim ama çok zorlandım işe gidemedim hep yatmaktan hem fiziksel hem psikolojik olarak iyi hissetmiyorum artık o yüzden serklaj harika bi çözüm. Erken farkedildiği için çok şanslısınız
Rumeli22 Aslibali valla onu sormadım ben bilmediğimden ya kendide söylemedi nasıl peki nasıl ilerliyor ne zaman kısalık olduğunu öğrendin
Aslibali Rumeli22 21+6yim yanlış yazmışım. Ben çok sok doktor kontrolüne gittiğim için fark ettik kısalma başlamıştı daha ilerlemeden operasyonu oldum benimki 35 mm di.
Aslibali Rumeli22 karından net görmüyorlar en iyisi alttan muayene. Hiç düşünmeden olmanı öneririm.bak haftalarimizda aynı. O bebeği koruyacak inşallah 🙏
Rumeli22 benaslindayohum hııı anladım 1 hafta sonra kontrol var bakalım kesinleşirse mecbur attırırım
Rumeli22 benaslindayohum hııı anladım 1 hafta sonra kontrol var bakalım kesinleşirse mecbur attırırım
Zytng benaslindayohum merhaba siz ikinci yani serklajlı gebeliğinizde devamlı yattınız mı? Bebeğiniz de varmış sanırım nasıl geçti hamileliğiniz? Benim de rahim ağzı kısalığım oldu bu gebelikte. İğne fitil ve yatarak tamamladım ama ikinciyi düşünürsem serklaj olabilir diye sormak istedim
Rumeli22 Aslibali İnşaAllah 1 hafta sonra gidicem birdaha diğer doktorumda atalım derse zaten atacam aynen sorarım uzunluğu ben bilmediğim için sormadım hiç bakalım ne olacak
benaslindayohum Rumeli22 bebeğin için gerekli canım mecbur olarak görme sürekli yatmak çok zor dikişsiz riskli olursan 🥺
Aslibali Rumeli22 bir hafta benim için çok uzun bir süreç eğer gidebilirsiniz yarın gidin bunlar zamana birakilacak şeyler degil. Benim yarın kontrolüm var saat sekizde düşünün sabahı nasıl edeceğimi düşünüyorum.
Rumeli22 Aslibali öylede ben tokatta yaşıyorum burda yapan yokmuş samsuna dedi randevu şart zqten doktor yap dediği için yapcam şimdi magnezyum progeston verdi işte
benaslindayohum Zytng daha serklaj atılmadı 7+5im ama ikili taramadan sonra atacak inşallah, şimdiden yat dediği için kızımın odasında oyuncaklarla ben uzanıyorum o şekilde oynuyoruz şarkı açıyorum dans ediyor o şekilde geçiyor şuan günlerimiz ☺