Cananscs 1 süslü hastane cikisi 2 normal takım 2 zıbın 10 15 bebek bezi 2 alt pijama eldiven ağız bezi çorap 1 kalın 1 ince battaniye ıslak mendil bebek için bunlar yeterli bence tabi hastanede 2 gün kalıyorsan sayısını artırabilirsin Kendin için 2 pijama takimi ben 1 pijama takimi 1 de esofman takimi koydum Depend atlet ic çamaşırı çorap hirka tesetturluysen yazma terlik dış macunu ile fırçası makyaj yapacaksan malzemelerin yapmiycaksan bile dudak nemlendiricisi ile krem mutlaka bulundur ha bide hastaneden çıkarken giyecegin kıyafet Aklıma gelenler bunlar ins fikir verebilmisimdir sorun varsa sorabilirsin 2. Doğumum olcak inş ne eksik ne fazla söyledim bence
Poyraz2019 Cananscs Teşekkür edrm cnm yardimci oldun gerçekten bnmde 2.ci ama tecrübesiz gibi hissediyirm
Cananscs Ayminaa bende 32 deyim dün akşam yıkadım kuruduktan sonra utuluycem 2 haftaya kadar da yerleştirin yani 34 te
Ayminaa Cananscs doktorum bana erken doğuma müsayitsin dedi sanırım ben hazır tutsam iyi olur Allah korusun tabi🙄
Hulu -pijama takimi -gecelik sabahlik -2 cift kalin corap ve patik -depend/normal ped ve ic camasiri - emzirme sutyeni -hastane cikisi icin esofman -terlik -sampuan/ tarak / ufak tefek makyaj malzemesi - gumus gogus kapaklari - dis fircasi/macunu -bebek icin 2 set hastane cikisi -yedek zibin/eldiven/sapka/patik -muslin bez/ omuz ve agiz bezi -emzik - bebek bezi -islak mendil -gogus pedi Simdilik aklimda olanlar bunlar kizlar.
Ayminaa Kızlar bu depend nasış bişey ya alt kısmında ped var tamam, pedin dışında kalan kısımlar da sızıntıyı önlüyor mu? Eğer önlemiyorsa direk hasta beZi almak mantıklı değilmi
Ayferfeneer Ayminaa primanin külot bezi varya o şekil düşün kenardan yırtıp çıkarıyosun mutlaka al çamaşır koymaya gerek yok hastane çantana depeend yeterli ama sayıca fazla koyun
Hulu Ayminaa ben kullanan arkadaslarima ozellikle sordum. Asla sizdirma yapmiyormus ilk 2 gun cok rahat edersin dedi hepsi.