Meri11 Önceligim tabi ki sağ saglim zamanında gelmesi i 🤲🏻 Hafta da suyumun sınırda olduğunu öğrendim şaun 32 deyim takip ediliyorum. Hala sınırda azalma ya da artma yok. Kendimi hep normal doğuma hazırlamıştım. Bu durum Normal doğuma engel mi
_emineyavuz Merhaba ben ilk çocuğumu normal doğum yaptım açılma ve çocuk ters değilse bı sakıncası yoksa tabi olabilir ama yine de en iyisini doktorunuz bilir bı konuşun derim Meri11
Bircandeniz Meri11 kendini normal be sezeryan diye şartlama ikisininde avantaj ve dezavantajları var suyunda ciddi bir azalma yoksa normal zaten yaparsın. Çoğu doktor normal doğum yanlısı kolay kolay sezeryan demiyorlar
Ferahkabay Meri11 aynı durumdayız kuzum ben 28 haftalığımdan beri suyum sınırında üstünde nedenini doktorum da bilmiyor ilk normal yaptım dün bana dedi normal yaptıysan bunuda normal yaparsın dedi bana
Svdlina Meri11 Meri11 bende su azligi vardi dogimdan bir hafta once hastaneye yattim iki gun kaldim sonra kendi istegimle ciktim hastaneden. Bir hafta sonrasindada dogum yaptm hic bir sıkinti olmadi sukur
Meri11 _emineyavuz işte su azlığı engel mi.. haftaya da randevum var gidince soracağım belki başına gelmiş tecrübeli birisi vardır diye yazayım dedim ☺️
hayalperest2310 Meri11 forumda bir tane arkadaş vardı canım sırf bu yüzden sezeryan oldu bir kaç doktora da görünmüştü
Meri11 Bircandeniz ay bana da tam tersi geliyor sezeryan istiyorlar diyor hep çevremdekiler. Mesela benim doktorum klinik doktoru. Sezeryan onun iÇin daha kolay rahat mesela. Ama doktoruma güveniyorum neyse onu söyler o ayrı da.
Bircandeniz Meri11 bilmiyorum belki özellerde öyledir. İstersen birde devletten randevu alıp görünebilirsin fikir sahibi olmuş olursun