DuyguKays Arkadaşlar devamlı kullananlar,sigarayı hamileliğinizi öğrendiğiniz andan itibaren bıraktınız mı yavaş yavaş azalttınız mı? Doktorum günde 3 taneye kadar izin verdi ama bi tane bile içsem vicdan azabı çekiyorum 😭
Slakiprtci DuyguKays bende vicdan azabı çekiyorum ama elimde olan bişey değil elimde olan bişey olsa şu dk zaten bırakırım 14,15 tane içiyorum günde inşallah yavruma bişey olmaz içmediğim zaman sinir geliyo baş ağrısı bedenim kendime değil gibi oluyor Allah yardımcımız olsun .
Gamzelinko DuyguKays bişey olmuyor ben devam ettim her zamanki gibi günde 7-8 buluyordu bazen tütün bile içiyordum ama maşallah hiç bi sıkıntı olmadı bebeğimde de bende de
Sacmalama_engiinn DuyguKays ben hamile olduğum anda kestim bidaha içmedim günde 1 buçuk paket içerdim ilk bıraktığımda hastalandım resmen ayağa kalkamadım baş ağrısından ellerim falan titriyordu acayip sinirlilik oluyordu şimdi 39 haftalık oldum hiç ağzıma bile sürmedim
cookiemonsterr DuyguKays ya bende çok geriliyorum az olsa da sonuçta içiyorum diyorum ama bırakamıyorum da tavsiyesi olan varsa beklerim 🙄 kaç haftalıksın sen canım
DuyguKays Slakiprtci canım çok haklısın ben de günde 1 paket içiyordum fazlası bile oluyordu nescafe günde 3-4 bardak tüketiyordum öğrendiğimden beri nescafe içmiyorum sigara da çok canım çekince yak söndür yapıyorum nefsimi köreltmek için, kullanan biri olarak biliyorum çok zor ama lütfen kendini psikolojik olarak şartlama sinirleniyorum öfkeleniyorum vs diye çünkü benim sinir öfke nöbetlerim hep geçti bugün 2 tane içtim 2.yi tam içemedim bile mide bulantısı yapıyor kokusu 🤮
Kittykurom Slakiprtci bende öyleyim maalesef. Günde 5 tane falan olmuyor içildimi içiliyor bırakıcam diyorum sinir basıyor stres oluyorum bırakamadım 🥺
Hlycsr91 Bende günde 1 paket içerdim neredeyse. Şimdi günde max 5 tane sınır koydum kendime bazen 3 bazen 4 ama en fazla 5 tane içiyorum ama bu hayatta yaşadığım en büyük vicdan azabı bu galiba 😕😢 içtikten sonra çok üzülüyorum
DuyguKays @“Hlycsr91”# Hlycsr91 ben de çok üzülüyorum :( doktor 3 tanenin sakıncası olmaz dedi, suyu erken getiriyor,doğumu erken başlatıyor bilinen en büyük zararı bu dedi, zamanla daha da düşer inşallah 🌸
MugeGuness İnşallah hepinize tiksinme gelir de bir anda bırakırsınız. Benim iki ablam içiyorlardı. Hamile olduklarını öğrendikten sonra sanırım psikolojik olarak tiksinme geldi bıraktılar. Doğum sonrası da başlamadılar geri. İnşallah sizin de öyle olur 🙏
Didembyr ilkini sezeryanla doğurdum elleri morarmisti o kadar korktum ki size bunu tarif edemem doktorum bana sana içme dedim ama dinlemedin dedi 1 yada 2saat sonra o morarti geçti ama benimde yarı ömrüm gitti şuan ikinciye hamileyim kullanmıyorum onun yerine ceviz yiyorum aklıma vurdukça dişlerimi fircaliyorum geçiyor lütfen bırakmaya çalışın doğuma giderken ki korkumu unutamiyorum
Didembyr Aysenur426868 günde 6tane falandı yani o morarma da bebeğin susuz kalması yüzünden olmuş sonradan söyledi Dr ama çok korkmuştum tâbi benim üzüntüden tansiyon tavan yapınca söyledi
Aysenur426868 Didembyr nasip demekki benim arkadaşım da çok içerdi hatta aileside dahil kapkara çocuk dogurcan sen derdi o kadar tatlı bir bebekteki ha emzirmedi cunki emzirirkende içti baya bı doğumdan çıkmış yaralı yaralı sigara içmiş düşün 😅ama şuan örnek çocuğu astımlı gibi en ufak bişey de hırıltılı bir şekilde hastalanıyor bronşiti var ona baglimi bilemem tabi .
DuyguKays Didembyr İçim bi tuhaf oldu 3ü kesinlikle geçmiyorum ben sonrası da aşırı vicdan sızlaması hepimizin yaşadığı duygu zaten allak bullak oldum gerçekten kendimden nefret eder hale geldim ya
Aysenur426868 Didembyr aynen olabilir bende öyle düşünüyorum cunki çocuğu sık hastalniyor baksan kilolu çocuk baya ama mama ile sisirdi çocuğu anne sütü de emmedi hiç
DuyguKays Gamzelinko maşallahın varmış :) ya da şanslıymışsın ben et yumurta balık hiçbirini tüketmediğim için + olarak korkuyorum 🥹
DuyguKays cookiemonsterr 10+5 öğrendiğimden beri yarım sabah yarım akşam içtim bi süre sürekli ağlayıp krize giriyodum hamilelik de plansız olunca çok zor oldu alışma süreci benim için, sen kaç haftalıksın ☺️
xbebegimx DuyguKays birdenbire pat diye biraktim azaltiyimla falan olmuyor canim insallah snde birakirsin🌸