Tuse18 Bugün adet günüm 21 Mart gecesi kan verdim 3.73 çıktı 23 Mart bugün şimdi sonucum çıktı 25.27 çıktı Artış normal mi sağlıklı mı çok ağlıyorum 😭
Emineedrk Tuse18 5 in üstünde olunca gebelik oluyor diye hatırlıyorum hayırlısı olsunnnn büyük bı ihtimal çok küçük bebiş 🥹🙈
karadeniiiz 21 martta verdiğiniz kan zaten negatif bi sonuç, Yeni verdiğiniz kan ise pozitif tebrik ederim, asıl şimdi iki günde bi kan verip artişi gözlemleyin 🤩🙏
Emineedrk Tuse18 Rabbim bu mübarek ayda gönlüne göre versin inşallah içini ferah tut stres yapma sakın bende ilk 99 la öğrenmiştim kesesi bile oluşmamıştı daha 🥲
Gamze_cnky Tuse18 normal derken ilk değerde zaten hamile değilsiniz. 2. Değerde hamilesiniz. 😅 bundan sonraki artışlara bakın siz
Tuse18 Emineedrk aminn Allahım sağılıkla kucağımıza almamızı nasip etsin ramazanın ilk günü tam iftar vakti öğrenmekte beni çok etkiledi 🥹🙏🏼
Emineedrk Tuse18 Aminnn tekrar kan aldırmaya falan giderseniz yazın tekrar buraya merak ederim ben 🤭🙈
Gul12345 Tuse18 doktor dedi 2 katı yukselmis sağlıklı Bi gebelik sonra takip yapılmadı genel kan alislarinda falan bakıldı ileri haftalarda Özeldide 2 hafta sonra keseyim görelim dedi Bende 2 dusunuyorm şuan bakınıyorum hep takip ediyo