Tugceee95 Boncukmavis Benm istah sorunum vardı hamıle oldugumu bilmıyordum öncesi canım hıcbırsey yemek ıstemedi gecıkmeden bır hafta sonrada hamıle oldugumu ögrendım aslında reglm duzenlıdır ama ben bılerek bır hafta bekledm testten ıkı gun sonra hastaneye gttgmde keseyıde bebegide görmstk🙏🏻🥰
Bet1 Boncukmavis çok şiddetli bir bel ağrısı oluyor genelde bende hemen anlıyorum. Bel fitigim olduğu için direk belden belli oluyor yani. Ben adetime 3 gün kala ilk oglumu şimdide adete 10 gün kala 2. Oğlumu öğrenmiş oldum
Hilalll28 Yattığım yerde uyuya kalıyordum, halsizlik vardı. Belirtim olmadan günüm geçmeden kan testinde çıktı mecbur test yaptırdım çünkü diş randevum vardı
cansuerg Hilalll28 benimde diş randevum var diye evde test yapmıştımm mecbur kocama söylemek zorunda kaldım o hastaneye götürecekti, süprizi kaçtı :D
esraEb Boncukmavis gece terlemesi, karında batma,göğüslerde acı ve dolgunduk,yoğun akıntı son olarak da yerleşme kanaması. 10 gün gecikince test ile öğrendim.
Gencoglugizem Belim kırılacak kadar ağrıyor ve karnıma bıçak saplarcasına ağrı vardı 50 gün sonra öğrendim 🤲🏻
Gencoglugizem Ahahah evet yani şöyle sonlarında regli oldum ordan bi 15 vardı diğer ayım regli günü gelmişti ama evlendiğimden beri 1 hafta geçikme yaşıyordum bi 10 gün de öyle bekledim 30 öyle 10 öyle hastane falan derken bu şekil öğrendim
Boncukmavis Gencoglugizem ya benim gecikmenin 6. Günü iki dusuk yaptm 5 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor ondan umudum tükendi bazi belirtilerim var ama adetmi bebekmi bilmiyorum
Sariilayda16 Benim adetime daha 4 gün var ama göğüslerim 1 haftadır aşırı şiş ve ağrı çok bel ağrısı ve herkesinde dediği gibi uyku ve halsızlık yattığım yerde uyuyorum bugün test yaptım dayanamadım  böyle çıktı kan verip vermemekle kararsızım biraz daha beklesemmi bilmiyorum
Boncukmavis Sariilayda16 yaaa şu ikinci çizgiyi bir türlü goremedm ben ama sende cıkmış yaa😍😍😍 Allah hayırlısını versin canm varsa hayırlı olsun tebrik ederim yoksada uzulme hayırlısı olur inşallah❤️
Gencoglugizem Benim ilk testim öyleydi bir daha yaptım daha silik olanı çıktı sonra kan verdi beta 52 çıktı