melike098 Afedersiniz ama bisey sormak istiyorum 36+5 haftalık oldu bebegim bi kac gündür büyük abdestime cok cikmaya başladım ishal degil ama neden bu kadar cok çıkıyorum bilgisi olan var mi dogum belirtisi mi bu acaba
AsyaveAnnesiii melike098 38+3üm bende öyleyim çok fazla gidiyorum ama ben kabızlıkta yaşıyorum gidiyorum sadece karnım ağrıyo bazen bi şey yapamadan çıkıyorum yani çok kötü bi durum
melike098 Emanetimi_bekliyorum küçüğe zaten gece gündüz surekli gidiyorum canim ya ama bi kac gundurde buyuk icin sık gidiyorum
Miracaslan melike098 Doğuma yakın öyle oluyor benimde öyle olmuştu Doğum yaklaştıkça vücûd kendini Doğuma hazırlıyor
Hazalaskin melike098 canım ishal Doğum belirtisi sık çıkmak diye bişey duymadım yani Doğum belirtisi değil sanırım. Bebek organlara baskı yapıyo belki senin bağırsaklara yapıyorsa o yüzden olabilir 🤷🏻♀️
melike098 Hazalaskin aynen ishalin belirti oldugunu biliyorumda bunu bilmiyorum bide ilk dogumumda hic agrim böyle seyler olmamıştı 41 haftada suni sanci vererek doğmuştu o yuzden bilmiyorum dogum belirtileri nelerdir nasil oluyor