Yamiiien 30+4 deyim feci şekilde grip oldum dün o kadar ağır değildim sağlık ocağına gidip ilaç yazdırmak istedim bu aylarda riske atamam seni dedi ama bugün çok ağırlaştım . İlaçsız Nasıl geçer bi çözüm yolu 😣😣
ebru46 Yamiiien Ayni dert bende de var çok kotuyum nasıl geçecek bilmiyorum :( bende 35+6 yim gitgide kötüye gidiyor rabbim yardımcımız olsun
GamzeTopluKk Yamiiien bende soğuk aldım genzim tıkalı halsizlik var , süt kaynatıp bir çay kaşığı zencefil attım içine o rahatlattı malum ilaç içermiyoruz
Yamiiien Amin inşallah , bir yandan da korkuyorum bebeğe intihap geçme riski varmı diye ne denediysem geçiremedim son çare acile gitmek olucak sanırım 😣
Kumsaati Bende 33+3 üm çok fena Boğaz ağrısı öksürük burun akıntısı ne ararsan var yanı .ıhlamur sıcak süt bal bir şekilde geçer dedim ama geçmeyince kbb ye gittim .malesef grip sinizüte çevirmiş ve antibiyotik vermek zorunda kaldı .kadın doğumcumda bol bol dinlen bu Aylardaki enfeksiyon çocuğuda geçebiliyor doğdugunda test yaptırırız dedi .