kubraayman tavuklupilav bende de hic belirti yoktu ama korktum hic belirti olmamasından da korktum🤭 tabiki olmasın zor bir sey belirtide belirti yanii baya belli ediyor kendini
Aksoyasl kubraayman benim de öyleydi ne güzel işte bak sen de tadını çıkar sürecin😊 herkeste bir olmuyor belirtiler kimi çok ağır geçiriyor kimi çok rahat. İnşallah sonuna kadar rahat geçer hepimizin 🙏
karanmom kubraayman bende 5 haftalarda öyleydim canım, bel ağrısı vs olurdu mide bulantısı bende 6da başladı ama olmayadabilir bende takardm niye olmuo olmasa bişi mi oldu diye 🥰
karanmom kubraayman canım niye olmuyor diye dedim dedim bir kötü oldum valla😂yakındır seninde inşallah güzel geçer
Efnanefnan kubraayman ah canimm endisene kurban.bacim mide bulantısını merak ediyosun galiba 😁lütfen bu hâline şükret 9 ay sabah sarı sarı kustum bacım iç organlarım yerinden oynuyordu öğürmekten..masallah sana hiç endişe etme sağlıkla kucağına al genişini 😚
Efnanefnan kubraayman evet canm .çekmek değil de biraz sarsılıyor insan öyle diyelim. Rabbimin verdiği herşeye şükredelim. Benim bi kimyasal oldu onda bile daha gunum geçer geçmez bulantilarim vardı
eylulmihrasmom kubraayman ne güzel işte herkes bir olmaz ki. 5.haftadan itibaren kusmaktan içim dışıma çıktı 🥴
Ecearel2022 kubraayman ben hamile olduğumu bu gün öğrendim 6+5 ikinci gebelik hiç beklemiyordum bendede hiç belirti yok oğlumu 4. Hafta öğrendim hemen kusma bulantı başlamıştı her bebek başka oluyor demekki
gulsahklkn kubraayman bazı gebeler bu konuda çok şanslı oluyo hiç hissetmiyo doktorunun dışında denilenlere kulak asma sakın