123hh Benimle aynı durumu yaşayan varmı normal doğum istiyordum ama kanala inmemiş kordonu dolamış açılmada yok doktor sezeryan olabilir dedi tavsiyesi olan varmı?
Zeynepcelik45 123hh benimde 38 başında aşağıda ama ne gelen var ne giden çok ağırlaştı artık çok zorlanıyor rabbim bı sancida doğurmaya nasip etsin inşallah
AsyaveAnnesiii 123hh 38+3 ve benimkininde kafası aşağıda ama kanala giremedi bir türlü doktorum doğum anında da olsa girer diyor ama ben çok yoruldum artık bu son haftada
Esmanur_12 123hh abla bende de ayni drum vardi doktor 32 haftadan itibaren sezaryan olucaksin diyordu 38 haftalık da da değişmedi sonra ellerimle yerleri sildim bir hafta boyunca cocuk kanala girdi hemde hiç boynuna dolanmamişti
Dugmeee Kumsal10 bizde de durum aynı 38+6 haftada baş geliş ama kanala girmemis inatçı yavrum ne nstde sancı var ne açılma var doktorum bu çocuğun gelmeye niyeti yok dedi😂
AsyaveAnnesiii 123hh doktorum çatı muayenesi yapmıyor doğum anında sancı gelince yapıyor direk o yüzden açıklık var mı bilemiyorum ama doktor normal doğum yanlısı sonuna kadar bekleyelim normal olması için diyor yine de ben sezaryen günü isteyeceğim gibi
AsyaveAnnesiii 123hh ama hiç bir belirti yok ne ben sancı hissediyorum ne nst de sancı çıkıyor kanalda da değil göbeğim falan da düşmedi henüz kasılmam bile çok olmuyor
MyLittleMiraclee AsyaveAnnesiii Çatı muayenesi neden yapmıyor? Çatınızın normal doğuma müsaitmi değilmi olduğunu nasıl anlıyacak? Benim bildiğim kadarıyla normal doğum yapmak isteyenler için çatı muayenesi yapılır. Ben şimdiye kadar dört defa oldum.😃
Kumsal10 hayalperest2310 benim de ilk gebeligim korkuyorum artık bu son haftalarda bide bu son 3 haftadır sürekli kulağım da uğultu sesi var gece uyuyamiyorum sabaha kadar psiklojim bozuldu resmen bu ugultudan 😔
hayalperest2310 Kumsal10 pazartesiye kadar zamanımız var umarım gelir suni sancı istemiyorum korkuyorum 😦
hayalperest2310 Kumsal10 bilmiyorum işte sonrası olmazsa sezeryan boşuna alıp o eziyeti çekmek istemiyorum