SeymaCbci Bebek arabası alanlar yardımcı olabilir mi hangi marka hangi model nasıl bişey tercih ettiniz?
Fbd SeymaCbci fiyat Aralığın ne canım birde sürekli kullanım için mi istiyorsun Arada bir dışarı çıkıyorum işte o kadar mı kullanacaksın
Fbd SeymaCbci https://m.n11.com/pierre-cardin-twist-travel-bebek-arabasi-pc-405-P270513456?gclid=CjwKCAiAt4rfBRBKEiwAC678KcSfi2n94pZ3v3x0Dvy3MPzJTbx09EB55JqEphI6NRPbwEjWQeF_pxoCBnQQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds bunu aldık araba olarak muhteşem gerçekten kullanım açısından diğer arabalardan çok çok güzel
melkebtt SeymaCbci mamas papas aldim travel degil travelleri gereksiZ ve hantal buluyorum arabam 7 kg ve cok rahat su ve gunes gecirmiyor surusude gayet iyi suan 2 bin tl veya 2.300 civarinda galiba rengine gore fiyat degisikligi oluyor
svmeybgl Fbd benimde aklımda olan bir diğer araba . Siz bu satıcıdan mı aldınız fiyatı uygun geldi güvenilir mi
Kbraunal Beneto aldım puseti ile birlikte 800ve aşırı güEl sağlam gidip 2 bin niye verelm ne gerek var instagramda kanz bebe diye bi sayfa var ordan aldım başarılı valla
gulsm77 Ayferfeneer mima düşünüyorum ama emin olamıyorum 3 hafta sonra başlayaccağım alışveriş e ağır mı mima biraz bilgi verir misiniz
Zelihami https://www.e-bebek.com/joie-muze-lx-travel-sistem-bebek-arabasi-p-joi-t1035eaunb00/ mükemmel bir araba tavsiye ederim ☺️
Armgn Zelihami bende aynısından aldım kullandınız mı bende çok beğenerek aldım bana çok kullanışlı geldi daha kullanmadım ama bebiş yolda daha
svmeybgl Eliiii memnun musunuz bende bu arabadan almayı düşünüyorum . Kaliteli mi duruyor. Nerden aldınız acaba internetten mi ?
Ayferfeneer gulsm77 evet biraz ağır ama benim çok hoşuma gidiyo ben memnunum,toplu taşıma kullanıyorsanız tercih etmeyin derim bagajinizin küçük olmaması gerekiyo bide
Ayferfeneer gulsm77 bide mima diğer arabalar gibi kutuda herşeyi içinde olmuyo arastirmissinizdir belki herseyini ayrı aliyosunuz kendi Anakucagi yok besafe kullanılıyo pedine kadar seçip öyle aliyosunuz renklerini fln
Asli33 gulsm77 mima xari bayağ ağır canım ben mima zigi aldım travel sistem ona göre daha hafif ve sürüşü çok rahat 😌
Eliiii nagihanyesim prefonun var sanırım cok şık bir ikiz bebek arabası bi bakın derim bakmadıysanız ☺️
VahideEktirir Baby2go sprng modeli aldım bende 2 li puseti var portbebe aynı zamanda oturma ünitesi olanlardan arabadan çok memnunum tek sorun yagmurlugu cıkmadı içinde her bebek arabasına uygun yagmurluk satılıyo