Mrsfly Kızlaaaaar, benim mide bulantısı kusma felan tüm proğram var 12 haftalığım şu an hepsiyle bi şekilde baş etmeyı başardım ama şu ağzımdaki tuhaf ne tadı olduğu belli olmayan tat gitmiyor bş türlü sakız, şeker herşey denedim. Var mı önerisi olan?
Hilal2901 Mrsfly kusmadan kaynaklı safradan gelen tat kalıtor sanırım ağızda rabbim yardımcın olsun. Acımsı bir tat benim dediğim
kadertugrul7 Mrsfly bendede oluyor malesef sasi bir tat dislerimi fırçalıyorum surekli ama oda migdemi kaldiriyor doğru düzgün fircalayamiyorumda
handeyss Mrsfly Valla 36. Haftadayım ne mide bulantım bitti ne o tuhaf tat geçti Allah yardımcımız olsun 🙏😄
Edafmo Mrsfly malesef geçmiyor… Benim kusmam yoktu sadece ağır bulantılarım vardı geçmiyordu. Sürekli mentos vardı ağzımda başka türlü tahammül edemiyordum
Mrsfly Hilal2901 kusma bikaç gündür yok canım şükür ama böle tatsız sanki hiç tatsız tuzsuz bişi yemişim gibi çok garip 😂 insanın sağlıpı ne kadar önemliymiş ufacık şey bile insanın dengesini bozuyor bak 😂
Ceylan2111 Bende de öyleydi 14 haftaya kadar bugün 16+3 haftalık olduk geçiyor o tat. Yani hep kalmıyor bende sandım hiç gitmiycek🤣
Ezgifatma2010 handeyss bendensin yarın 37 haftalık olcaz ne bulantı geçti ne o metal tadı geçti agzımın :(
Humeyra16Selim Canm aynisi bendede var cok berbat birsey bde ben hc brsey yiyemiyorm inan cok kotuyum
Mrsfly Humeyra16Selim dr prilam diye bir ilaç var ağızdaki tat için değil ama bulantın çok ise yemek yiyebilmeni sağlıyor
Humeyra16Selim Mrsfly canım prilam dr evt doktorum verdi ama yol hc bsekilde yiyemiyorum oda ise yaramadi
Mrsfly Humeyra16Selim o haftalarda cok normal canim daha sonra düzeliyor ben çok bulantı yaşadım ekmek dışında bişi yiyemedim şu an 12 inci haftadayım nispeten cok daha düzeldi bulantım sabret 12 inci hafta gibi düzeliyor. Seni çok ii anlıyorum. Bu süreçte mideni asla tam boş bırakma. Ben yoğurt, ekmek, elma ve çilekle atlattım o süreci.
ikicicek Mrsfly o tat hamilelikten dolayı oluyor maalesef doğurduğun gün ağzının tadı düzelecek canım ne yaparsan yap gitmez o tat ağzından kusmayla alakalı değil
Mrsfly ikicicek evet sanırım öyle ne yesem ne içsem geçmiyor bazı günler gene idare ediyor ama bazı günler çok fenaaa..
Humeyra16Selim Mrsfly cok tesekkr ederm bende eksi elma felan yiyebiliyorum ekmek yiyemiyorm zatwn yogurt feln