Ygmrbrkn1710 Kizlar gece 2 kere tuvalete gittigimde affedersiniz ama saaar diye cisim geldi ıkınmaya firsat kalmadi 36 haftalik hamileyim acaba suyum mu geldi suyum gelince nasil anlarim cocugun haraketleri azalir mi basina gelen varmi bi fikri olan
Zeynepozcan Ygmrbrkn1710 içiniz rahat değilse bi acile başvurun böyle bi durumda buraya göre hareket etmeyin bence
miray1995 Ygmrbrkn1710 kesenin nereden yırtıldığına bağlı. Benim ilk gebeliğimde çok şiddetliydi durmuyordu suyum bi anda bitti hemen doğuma aldılar. Ama bazen sızıntı şeklinde de olabilir o yüzden ihmal etmeyip doktoruna gitmelisin çünkü bebek susuz 48 saat durabiliyor
Azra41 Ygmrbrkn1710 Değişiyor. Benim de minik minik gelirdi hep iç camasirim islanirdi yaşadığım yerdeki doktorum normal dedi. Sonra ben annemde doğum yapicaktim muayeneye bı gittim suyun bitmiş dedi 😒
Tuubaoz Ygmrbrkn1710 mutlaka gidin haber vermeyide unutmayin umarım herşey cok güzel olur sizin için 🤲🏻
Sumyduman Ygmrbrkn1710 gidin muhakkak. Benim de gece suyum gelmişti bacaklarım ıslanmıştı sandım bütün su boşaldı. Sabah hemen doktora gittik asıl su doğuma çıkarken geldi çok utanç verici oluyor durmuyor :) ilk etapta az miktarda gelebiliyor
Ygmrbrkn1710 Tuubaoz gittim canim suan hala acildeyim 3 cm aciklik var dedi nstye bagladi ama suyu normel dedi halbuki ben 2 dk da bir cisim gelio gbi hissedip wcye gidiyorum rahim agzi yumusamis dedi