MyLittleMiraclee Aaslgryzb Gözünüz aydın çok güzel bir tarih bende çok istedim ama kızım gelmek istemiyor.😁Normal doğummu oldu?
yagizegemom Aaslgryzb bende çok dua etmiştim bu tarihte doğurayım diye ama tık yok 🫠 Gözünüz aydın hoşgelmiş minikkkk🐣🥹
KumsAlyaa Aaslgryzb bizde doğduk ve 3 günlüğüz prensesimle sezeryan doğum bizimkisi ve sütümüz hala gelmedi kaçıncı gün gelir acaba ?
Aaslgryzb MyLittleMiraclee çok teşekkür ederim 30 marta sezeryan olacaktım dün sancım tuttu öyle olunca bugüne kısmet oldu
Aaslgryzb KumsAlyaa bende sezeryan yaptım hala gelmedi süt ve göğüs ucum yok asıl sorunum göğüs ucum olmadan nasıl olacak
selinsmother KumsAlyaa ablamın 1 hafta sonra gelmişti çok üzmüştü kendini ama boşuna yani 2 yaşına kadar bol bol emzirdi kendinizi üzmeyip sabırla sağım yapın illa gelecektir 🥰
KumsAlyaa Aaslgryzb göğsünü sağmayı dene canım çıkıyor öyle göğüs ucu üzülme halledilir meme tutturmakta zorlanıyorum bende emdirmeyi bilmiyorum
Esra_57 Aaslgryzb şırınganın ucunu kesip göğsü öyle çekiyorlar diye okumuştum dene istersen belki yarar bu arada Allah analı babalı sağlıklıca büyütsün inşallah 🤗
Aaslgryzb KumsAlyaa pompa ile sağım yapıyorum 2-3 milim cikiyor ama göğüslerim çok ağrımaya başladı napicam bilmiyorum