Şuan Ankara şehir hastanesindeyim normal doğumu denediler bi haftadır burdayım kalp atışı yüksek diye yatırdılar 40+ 2 yim şuan 39+ 3 de yattım hastaneye ısrarla normali deneyelim dediler denediler açılmam 2cm üzerine çıkmadı tekrar denicez dediler doğumhanede bi hafta kalmaktan psikolojim alt üst oldu çığlıklar bağırışlar bitirdi beni ağlayarak çıkartın beni burdan çıkmak istiyorum özelde sezeryan olucam dedim imza attırdılar sonda başhekim profesör doktor geldi bizzat kendi çatı muayenesi yaptı aralarında konuştular sezeryana alalım dediler şuan serum alıyorum akşam 8 de alıcaklar sezeryana soruyorum size sezeryana uygunluğun olmasa devlet hastanesi alır mı ? Peki madem öyle neden alıyorlar beni şuan sezeryana ısrarla normali yaptırmaya çalıştılar bi haftadır çatı muayenemi onlarca asistanı uzmanı yaptı vajinamı mahvettiler tuvalete bile oturamıyorum şuan lütfen ben sezeryanda ısrarcı olmayayım da ne yapıyım lütfen bişi söyleyin çok gerginim kızlar korkuyorum rahatlamaya ihtiyacım var teşekkür ederim hayırlı ramazanlar hepinize