Yeliz84 Bugün ara ara kasılmalarım oluyor karnım sertleşiyor ama bebek çok hareketli kendini iktiriyor gibi aşağıda kıpırdanıyor baskı yapıyor 38+5 haftalığım gögüslerimde arada sızlıyor süt geldi ucundan benimle aynı durumda olan varmı ne Nisan geldi nede su nasıl ilerler acaba 🤨
Smyydmr Yeliz84 ayy aynıyız bnmde bebeğim çok hareketli allttan iğne batması gbi şeyler hissediyorum ve göğsüm sızlıyor. Hakkımızda hayırlısı
Yeliz84 selimebora tecrubelilerden cevap beklicez o zaman cnm 😉 benim ilk doğumum sezeryandı ne sancı çektim nede suyum gelmşti şimdi allah nasıp ederse ssvd yapıcam yani ilk doğum gibi benim için...
Zeynozeyyo 38+3 bendede var aynı seyler hareketli ve artık yatajta bile dönemiyorum oyle kasılıyor gögüslerim de asırı hassaslastı bı dönem de süt gelmesi 32 haftada baslamıstı bende cok nadir hafir derecede adet sncısı gibi oluo gecio bakalım cuma da çatı muaynesi yapcm dedi doktor
Yeliz84 Zeynozeyyo bende cuma günü kontrole gitcem en son 37de çatı muayenesi oldm herşey yolunda demişti doktorum rahim uzunluğu 17mm gayet iyi dedi ama açılmadan bahsetmedi nasl bana 2 hafta snra gel dedi die şaşırmıştım ama zamanları biliyor doktorlar
blackberry118 Kasilmalar duzenli araliklarla geliyorsa dogum sancisidir. Annem 4 dogumunu da su veya nisan gelmeden ritmik baslayan kasilmalarla yapmis.
Yeliz84 blackberry118 şuan dayanabiliyorum aşırı şiddetli ve geçmeyen ağrılar değil bilemiyorum ama gerçek sancıları anlarım die tahmin ediyorum cuma kontrol var o zamana kadar gelir inş 😉
Zeynozeyyo Banu çiftçinin uygulaması varya bugun ordan baktım o kadar güzel anlatmıs ki animasyonla aynn ordada dio su ve nişan gelmesi sert değilmiş
Rabia07 37+4 olduk bizde bende de iki gündür adet sancısı gibi ince ince sancılar var pazartesi doktora gidicem bakalı im nst de sancı çıkacak. Mı doktor açıklık kontrolü yapıyor mu sancı çıkınca ? Bide karnım çok sertleşiyor
Yeliz84 Rabia07 benim doktorum biraz rahat nstye hiç bakmadı daha bana göre bebek iyi herşey yolunda 2 hafta sonra gel dedi nst gereksiz formalite dedi bende şaşırdım ama vardır bir bildiği diyorum kaç senelik doktor eskiden nst mi vrdı diorm 🙄🤨