minikmelegim_ Gns5501 ilk aylar yasak organ gelişimi daha yeni başladığı için Nefsinizi köreltecek kadar yiyebilirsiniz bnce. Ben yiyorum
Azra41 Gns5501 ciğer hiç yemedim ama kızımın belinde doğum lekesi var 😄 benimde var rahmetli anneannemin de 🙊
seyma_nur34 Kiraz53 nasıl ya ben dokundum yani ciğer yaptığım gün elim heryere gitmiştir nolcak şimdi
Kiraz53 Zorrrannelik arkadaşımın kocasına annesi hamileyken ciger yemiş beline dokunmuş arkadaşımın kocasında da belinde leke varmış
Kiraz53 seyma_nur34 bilmiyorum arkadaşımın kocasının annesi hamileyken ciger yemiş beline dokunmuş arkadaşımı kocasının belinde de leke varmış
Ozlemmisss seyma_nur34 Annem koluna dokunmuş ablamın kolunda ciğer gibi leke var ama abartı belli değil. Korkutmayın kendinizi herkeste olacak diye bişey yok 🙂
Zorrrannelik -_Esra_- 😂🙈 Teşekürler mutlu ediyorsun beni Gördükçe seviniyorum sjsj😝🥰Bencede batıl inanç ama merak ettim nolcak😂😂
Gns5501 minikmelegim_ ya açıkçası hiç sevmiyorum, kan değerim düşük çıktığı için ciğer yiyeyim mi diye düşündüm