Gns5501 Hanımlar kansızlık çıktı ilaç içmeme rağmen. Yiyip içip kanı yükselten yiyecekler neler var? Şunu yedim bana çok iyi geldi, değerlerimk yükseltti dediğiniz yiyecekler varsa eğer öneri bekliyorum
arirangg Gns5501 Çekirdekli siyah üzüm her gün düzenli tükettim. Ama demir ilacı da kullandım. 41’den 166’ya çıktı
arirangg Gns5501 Evet ama açık renk olan değil. Kuru, simsiyah renkli olan ve çekirdekli olacak. Her sabah 21 tane yemek demiri çok artırıyormuş. Ben 21 tane yemedim, ger gğn 7-8 tane yedim
Kivininannnesi- Gns5501 benimde ne yaptıysam yükselmiyor demirim. Canım resmen toprak çamur yemek istiyor o derece.
Merveincim Gns5501 bende normalde kahvaltıdan yarım saat önce alırdım dün Farklı eczaneden ilacımı alırken kahvaltıdan 1.5-2 saat önce yada sonra için dedi benimde siz nasıl kullanıyorsunuz onun için sordum
PSerenity Merveincim kahvaltıda süt ürünleri çay tüketildiği için bunlar demir emilimini azaltıyor o yüzden 2 saat ara veriyolar benim doktorum gece önermişti yatmadan içiyorum
Didoun Gns5501 ıspanak yemeğini limon ile beraber tüketmek demir ilacı ardından c vitaminli bir meyve vs. Tüketmek işe yarıyor. Kırmızı et tüketiyorsanız kesinlikle süt ürünleri ile tüketmeyin. Artar inşaallah tez zamanda
Merveincim PSerenity evet doktorumda kalsiyum Demir emilimini azaltıyor demişti. Bende bazen gece yatmadan içiyorum kafama göre takılıyorum umarm faydası olur🙈