Merve105 sbelozbr ben Ayşe Huriye hanıma gidiyorum çok memnunum rahatlatıcı tüm sorularınız cevaplayan bir doktor pcos ve kimyasal gebelik zamanları da kendisinden destek aldım şimdi çok şükür 3 ayı bitirdiğimiz sağlıklı bir gebeliğim var
selencinaar sbelozbr merhaba , songül hanım çok met edildi bende yarın ona gideceğim düşüncelerimi yarın paylaşıyor olurum sende internetten bakabilirsin Op.Dr Songül Yılmaz Kıyak
Mervesnck sbelozbr sorunuza cevap degil tam ama o hastaneyi bilmiyorum ama bahcelievler medipol u oneririm muhabbet hanimi
sbelozbr selencinaar bende sevinç hanımın adını duydum ama henüz gitmedim Normalde Acıbadem hst gidiyorum ama doğum için fiyatları yüksek geldi
busrabrbr selencinaar merhabalar devam ediyor musunuz kendisine memnun musunuz acaba iletişini falan nasıl
Merve105 sbelozbr iş yeri anlaşmalı sigorta ile gittiğim için ne yazık ki bilmiyorum muayene ücretini
selencinaar sbelozbr gittim çok güleryüzlü bir hanım:) çok memnun kaldım ben bayağı ilgileniyor anlatıyor ilk gebeliğim olduğundan çok tecrübem yok aydınlattı beni bayağı sende bi gözük istersen
selencinaar sbelozbr 650 tl sgklı isen sigortasız ne kadar bilmiyorum ama arayıp öğrenebiliyorsun bide doktorun mertebesine göre değişiyor mesela benim gittiğim op.dr doçent yardımcıları sgklı olsan bile 1200 tl fiyat vermişlerdi