Son zamana kadar normal diye direttim herkese öyle dedim dedim son ay dötüm yemedi. Hanımlar baştan beri çok dikkat etmedim beslenmeye ilaçlara son ay aşırı ödemim oldu kan değerlerim rezil haldeydi ödemden vajina da şiştiği için yırtık çok olur dedi doktor bende çatı öuaynesinden sonra zaten korktum acımadı ama bende panik atak heycan vardı acı eşiğimde aşırı düşük zatem kan değerlerim kötü olunca bayılırdım ki derken gebelik zehirlrnmesi başladı hastanede yattım devlete bu arada benim eşim polis oldığu için ben doğuma memlekete geldim safece doğum için geldiğim için hastaneyi çok önemsemefim özeldeki doktoru ayarlamıştım neyse bebepin suyu azalmış plasenta yaşlanmaya başlamış ama deblet beni 10 gğn bekletecek ki bebek ölürdü allah korudu. ben imza verdim çıktım çğnkü sezeryan istiyorum devlet isteğe bağlı yapmıyodu ben yazdım doktoruma hemen alın beni diye pazar günü debletten taburcu oldum pazartesi aç gittim hızlı bi kan tahlili ile genel anestezi ile sezeryan oldum. benim olumsuz olan kötü olan durumum ben ilaca beslenmeye dikkat etmediğim için kansızlık çok çektim çok halsiz düştğm bu yüzfen bana kan taktılar ve yoğun bakıma alırız diye genel uyuttular ama şükğr gerek kalmadı lakin şuan yaklaşık 10 çeşit ilaç kullanıyorum. Hanımlar acı eşiğim aşırı düşük ve ben aşırı canı tatlı ve korkak bi şnsanım ama sadece ameliyattan çıkıp uyanınca sadece dikişlerim acıdı başka bişey olmadı ondada ilaç veriyolar hemen. hemen kalktım yürüdüm hızlı toparladım yani benim gibi damar yolu açılırken bile korkudan ağlayan ben eğer sağ salim doğurup ayağa kalktıysam hiçbiriniz korkmayın. Bebişim iyi ama annelik olunca kilosu iyi 3kilo 80 gr doğdu ama bana aşırı zayıf gibi geliyodu ama normalmiş bebiş de iyi bende iyiyim şuan sadece canım tatlı olunca dikişimm acıycak açılcak korkusu var ama gayet iyiyim ay çok saçma sapan anlattım ama olsun