eceedmrll 5 hafta 5 günlük gebeyim. Kese gözüküyor ama embriyo tam görünmüyor, doktor normal dedi ama kizlar siz ne zaman gördünüz
arirangg eceedmrll O haftada bebek görünmemesi normal. 10 gün sonra görürsün canım. Bende de öyle olmuştu
17papatya eceedmrll 5+3 de keseyi alttan gördük ve tam 7.haftada hem bebeği hem d3 kalp atışını duyduk
eceedmrll 17papatya Teşekkür ederim. Evet bende 5+5 teyim şuan kese var. Umarım bizde görür ve duyarız bebeği ve kalp atışını.
Ekimm İlk gebeliğimde bizde de sadece kese görünmüştü daha çok yeni demişti doktor hanım isterseniz alttan ultrasonla bakalım ama gerek yok demişti. Sabredin. Şu an 9. Haftadayız biz 2. gebeliğim ve hala kalp atışını dinlemedik ☺️ Haftasonuna inşallah 🙏🏼
eceedmrll Ekimm Teşekkür ederim, hayırlısı olsun sizinde inşallah. İlk hamilelik, heyecan sabırsızlık herşey mevcut bende ondan hemen herşey olsun istiyorum 😅
Canimucizem eceedmrll 6haftada duyduk kalp atışını çok normal canım kiminde 7 hatta 8 de bile oluyor stres yapma hiç ama vajinal görüldü benim istersen vajinal görebilir 6da belki
eceedmrll Canimucizem Teşekkür ederim canım. Evet vajinal yolla bakıyoruz. 2. Ultrason muayenem göremedik daha haftaya inşallah dedi. Bakalim
SelHan54 Bende 5+5 hamileyim dün gittim sadece kese gözüktü kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi yani normal bence
Nursaygi eceedmrll Bizde 5+3’de keseyi 6+5’de bebeği ve kalp atışını görmüştük o haftalarda normal yani. ☺️
dilay_06 eceedmrll 6. Haftada kalp atışı duyarsın o şu an bir mercimekten bile daha küçük göremezsin zaten