Ylzzzzz006 6 haftalığım aynı önceki gibi temizliğime devam ediyorum kızlar bi sıkıntı olurmu şimdide evi temizledim birden her yerim aşırı ağrıdı
Ruken_07akkus Ylzzzzz006 bu dönemde bence dikkat edin ilk üç ay kendinizi hiç yormayın bil bol uzanin
Zehra-12455 Ylzzzzz006 canım altı haftalıksın fazla ağır şeyler yapma tamam üstten temizle ama yapma ilk üç ay çünkü çok tehlikeli ben beşinci ayıma kadar fazla temizlik yapmadım eşim Allah razı olsun yardım ediyordu şimdi altıncı ayıma girdim temizlik yapıyorum gene altıncı ayında olmama rağmen temizlik yaptığımın sancıların başlıyor belimde ağrılar kendini yorma şu an çok tehlikeli bir dönemdesin ayakların üşümesin soğuk suya dikkat et
Kiraz53 Ylzzzzz006 ilk 3 ay dikkat etmen şart bebek iyi tutunsun işlere sıra gelince ise öyle fazla eğilme comelme uzanma ağır kaldırma hiç bisey olmaz
Ruken_07akkus Ylzzzzz006 kanama filan olursa direk doktora gidin kahverengi leke yada pembe mutlaka gidin şimdi ayağınızı uzatıp dinelenin bence
umycnr94 Eskisi gibi koltuk yatak çekip yapmıyorum ki ben haftada iki kere dip köşe evi temizlerdim şuanda 11 hftaligiz hftada bir halıları kaldrip süpürüp silip toz alyorum kanepe altına supurgyle çekip siliyorum fzla yorulmadan
fizikcianne Ylzzzzz006 5 haftalığım. Çalışıyorum. Çok ayakta kalıp kendimi yorduğum zaman kahverengi lekelerim geliyor
17papatya Ylzzzzz006 3+5 günlükken öğrendim hamile olduğumu ve o günden beri supurgeye elimi sürmedim eşim sağolsun izinli olduğu günlerde evi süpürüp siliyo bazen ev eskisi gibi olmadigi için kalkip yapayim duyorum ya evladjmdan daha mi onemli bosver diyip ellemiyorum bisey sadece bulaşıkları makinaya yerlestiriyorum kıyafetleri makinaya atıp seriyorum bi de lavaboları ve klozeti temizliyorum haftada 3 kez o da yeterli oluyo zaten
Fatma-ylcn Ylzzzzz006 ben ilk başlarda hiç dikkat etmiyordum bi gün çok yoğun şekilde temizlik yaptım lekelenmem oldu doktorum sürekli dinlenmemi tavsiye etti o zamandan beri dikkat ediyorum.
buusur Bende 6 haftalığım canım hiçbirşey istemiyor camlar balkonlar uçmuş gidiyor iştahım yok bu da beni halsiz düşürüyor sadece evi süpürürsem birde günlük işler okadar gerisini boşverdim 🙈bebiş tutunsun da napalım kendinizi zorlamayın ev işi nankördür
Nurcanben Ylzzzzz006 valla ben ilk 3 ay doğru düzgün temizlik falan yapmadım hele evi asla supurmedim başkasına yaptırdım 3 aydan sonra normal rutin temizliği yapmaya başladım bilmiyorum ama ilk 3 ay düşük riski en yüksek zaman ya dikkat edin bence bırakın ev pis kalsın
Neslibt72 Ylzzzzz006 ara ara kanamalarım olduğu için bütün işleri bıraktım . İlk aylar özellikle süpürge yapmak riskli diyorlar. Kendini çok yormadan yapmaya çalış eğer eşin yardım edebilirse en azından eşin süpürse gerisini yavaş yavaş yaparsın zaten
Aynenkanka Ylzzzzz006 34 haftalığım hamileliğimin başından beri yapmıyorum. Sadece süpürürüm dikey süpürge ile arada toz alırım o kadar. Aylardır 3ü geçmemiştir silmeli temizlik yapmayalı. Abla geliyor. Benden ve bebekten daha önemli değil ev temizliği
Sevilay_1 Ylzzzzz006 herhan dogurabilirim yinede her şeyi kendim yapıyorum başkasının yaptığı tatmin etmiyor 🥲
1ciftyesilgoz Ben de 6 haftalığım eşim süpürüp siliyor yerleri ben de geri kalanı yapıyorum mutfak bende toz alma vs işte aklına ne gelirse . Yormuyorum kendimi sen de dikkat et şimdi ki gebelikler pamuk ipliğine bağlı ilk 3 ay olabildiğince dinlen