Senle1 Kızlar dış gebelik ameliyati oldum parca numune alındı buda pataloji sonucum nasi acaba şimdi ogrendm bende ama anlamıyorum doktora gitmemi gerektiren bı durum var mı
guzelanne01_ Senle1 tabi canım doktor şart hemşire yada anlıyan biriside olsa bunu uzman kadın doğum doktorunla görüşmelisin patoloji sonucu çok önemli ona göre hamileliğinde tedavi yapılır
Novamomy Senle1 yanlız burada hemogram ve hormon tahlili yani kan tahliliniz var ben patoloji sonucunuzu göremedim ama
HilalEyce Senle1 bunlar kan sonuçlarınız patoloji genelde doktorunuza gider sonucu ya da patoloji bölümünden alınıyor sonuçlar. Belki hastaneden hastaneye değişir ama sonuçları hep patolojiden alırım.
Senle1 guzelanne01_ doktoruma sordum ama henüz dönmedi canm bnde bilen varsa yardımcı olsun die attım meraktan durmadm da
Senle1 Novamomy pataloji sonucunuz çıkmıştır diye ama geldi Protokol numarasi girince de bu çıktı canm
Novamomy Senle1 patoloji de tahlil sonucunuz çıkmaz yorumlar çıkar rapor yorumlamanız doktorun ekranına düşmüş olabilir burda kan değeriniz ve beta hcg değeriniz var doktorunuz daha iyi bilgi verir tabiki çok geçmiş olsun 🙏🏻
Novamomy Senle1 kan değerinizde bı sıkıntı yok ama beta hcg yani hamilelik değeriniz sıfırlanmamış onun takibi için doktorunuz bilgi verir zaten