guzelanne01_ Demetus canım sana tavsiyem ortak renk alman☺️Ben kızımın odasını yeşil beyaz aldım büyüdüğünde paketledim kaldırdım şuan oğluma hamileyim tekrar Allahın izniyle kurababilecem☺️ Kıyafetlere gelince yine ortak renk aldım sarı yeşil turuncu beyaz Hepside etiketiyle duruyor hatta Çünkü çok fazlada geldi kıyafet şimdi onlarıda kullanacam Allah nasip ederse
guzelanne01_ Demetus şimdi şuan alacağım tek şey mama sandalyesi oldu A DAN z ye herşeyi ortak renk almıştım Bir tek hastane çıkışını özel alıyorum ben Sende böyle yapabilirsin
symag Demetus ben kız erkek ikisinin de kullana bileceği renkler aldım. Ara renkler kıyafette alabilirsin. Sarı ,yeşil, hardal rengi. Yada banyo seti şampuan falan olabilir
Seval2468 Demetus bebek bakım ürünleri, ıslak mendil, göğüs pedi, beyaz renk zıbın, battaniye , bebek arabası, kuvet, kovan ağız mendili, biberon gibi şeylerin cinsiyeti olmaz
Maivesiyah Banyo seti bebek arabası , yürüteç çünkü bunlar ortak kullanım hem kıza hem erkeğe , bornoz takımı, mama sandalyesi