esraEb Ada022 bebeğinizin cinsiyeti belli mi. İlk gebelikte ya da kız ise geç hissedilir derler. Benimde 18+0 hala hissedemedim.
efeninannesiii_ Ada022 19 hafta bitiminde hissetmeye başladım 22 haftaya kadar hissetmemek normal korkmayın
arirangg Ada022 O haftadayken ya da 1 hafta sonra da olabilir sadece yüzüstü uzandığımda çok minicik pıt pıt hissetmeye başladım ama bebek mi emin olamıyordum🥰 ama bebeğimmiş çünkü her hafta aynı hareketler güçlendi 🥰🥰
Ada022 efeninannesiii_ çok teşekkürler korkma değil benimki de çevremde hamile olan arkdaslrım var hissediyoruz diyorlar bende daha tık yok 😌
efeninannesiii_ esraEb benim erkek. Yok ya tamamen bebeğe bağlı erkek kız olarak düşünme derim. Zaten hareketlenmeye başladıktan sonra da asla durmuyorlar 😊❤️
efeninannesiii_ esraEb evet o haftalar çok zor geçiyor insan meraktan çatlıyor ya. Şimdi de 39. Haftadan gelsin diye çatlıyorum 😂😂
irembasoglu37 Ada022 ben 15. Haftada hissettim şimdi 19+2 yim sabah ilk tekmesini bile hissettim bebekten bebeğe değişiyor kuzu
nergismom Ada022 16cı haftada minik miink hissetmeye başladım şuan 23+4 bayağı vuruyo hem dışardan hem içerden hssediyorum🙈🙈 bu arafa cinsiyet kızz ilk bebeğim💜
Ada022 nergismom ben hiç hissetmiyorum aslında hareketli her kontrol gittmzde yerinde durmuyor ama hala hissetmedim 😌
Tugce3561 Ada022 19+2 haftalığız ve cinsiyetimiz kız bazen karnımda kalp atışı gibi bi his oluyo bebeğim mi değil mi anlayamıyorum bazen de hiç olmuyor korkuyorum erken mi acaba yoğun bi his beklemek için 🤔
efeninannesiii_ Ada022 olabiliyor bebiş hiç beklemediğin anda birden kedi patisi gibi vuruyor içerden. Ayyy hissettiğim ilk gün aklıma geldi. İnsan heyecanlanıyor 🤭❤️