Hayalleronline Beyazeller 1 adet 10 lu hastane çıkışı 1 adet beşli 2 adette alt üst takım 0-3 ay aldım 3 adette zıbın bebekler çabuk büyüyor gerisini 6 ay ve üzeri aldm
cagla9094 Yakın arkadaşımın bebeği var ona sordum 3-4 tane 5li hastane çıkışı alsan yeter kalanını 0-3 ay al dedi çabuk büyüyorlarmış ben de öyle yapıcam
Beyazeller cagla9094 ¾ hastane çıkışı çok olmaz mı ? Bebeğiniz ne zaman doğacak 🫣Çıtçıtlı badi almayacak mısınız ?
cagla9094 Beyazeller Nasipse Eylül ayında doğucak kusuyorlar üstünü değiştirmek zorunda kalırsın yedekli al dedi çıtçıtlı badileri de 0-3 ay almamı söyledi 10-15 tane falan
cagla9094 Beyazeller Henüz cinsiyetimiz belli olmadığı için kıyafet olarak sadece beyaz çıtçıtlı badilerini aldım bir de ufak tefek ihtiyaçlarını aldım burun aspiratörü göğüs pedi diş kaşıyıcı biberon gibi
cagla9094 Beyazeller Oyy maşallah hayırla doğsun inşallah😊 ben de erkek hissediyorum ama herkes farklı bir şey söylüyor insanın kafası karışıyor 10 gün sonra kontrolümüz var doktorumuz belki söyler🙃