Sampiyon0618 cokkasmabeabi 12 haftalikken gittim ayrıntılı için belirli bir haftaya gelmek lazım 20 haftadan sonra cekiliyo ama. Doktorum 17 mayis çok geç bayram sonu yapalim dedi şuan 18 haftalık gebeyim
Yasemen06 Bende 10 haftaligim bugün detayli için randevu aldım etlik şehir hastanesinden 20 hazirana verdiler. Çok yoğunluk var şimdiden al dedi doktor
Cansu0655 uzaydanbirisi balım ben 2li testini yaptırdım gayet açık bilgi vererek anlatıldı 17 nisanda detaylı ultrasonum var bakalım nasıl olucak
uzaydanbirisi Cansu0655 aa benimde aynı gün 😍o güne yine doktora randevu almamız gerekiyormuş , sonucu doktora göstermek adına 😌Bilginiz olsun 😌
uzaydanbirisi Mrstutii daha yapmadım ama orda düşünüyorum inşallah 💕Belgin hoca ve bircan hocayı sevdim ben
Cansu0655 uzaydanbirisi yaa ben başka hastanede kontrol ediliyorum orda sadece detaylı ultrason çektiricem ama nasıl olucak o zaman teşekkür ederim
guliii Kızlar bi şey sorcam deraylı ultrason sonucunu hemen o gün alıyor musunuz , aynı gün doktora sıra almam gerekiyor mu
uzaydanbirisi guliii kendi takipli doktorunuza sıra alabilirsiniz , sonucu göstermek için tabi illa aynı gün değil bence ertesi gün filan da olur
guliii uzaydanbirisi ben şehir dışından geliyorum o yüzden aynı gün sonuç alıp gösterebiliyor muyum merak ettim 😊
uzaydanbirisi guliii şuan ne kadarlık hamilesiniz ? Ben 2 ay önce almıştım, ilk önce muayene gidip sonra alınıyor
guliii 15 haftalık hamileyim, geçen perşembe gittim kontrole doktorum ultrason için sıra alın dedi malesef doluymuş hazirana kadar bende başka yerler bakıyorum bilsem ilk gittiğimde alırdım sıra 🤷🏻♀️ Burdan tecrübe olsun diğer arkadaşlara
uzaydanbirisi guliii devlette bulmak zor olur artık , özellerde biraz pahalı 😏inşallah gönlünüze göre bir yer bulursunuz 🙂