dilarabasciftci 18 Haftalık Olmamıza son 1 gün Hareketlerini Ne Zaman Hissederim Siz Ne Zaman Hissettiniz 🤍
Edolili dilarabasciftci 15+5 de hissettim erkek bebeğim Kızımda ise 18. Haftada hissetmeye başlamıştım,ilk gebeliğimdi
blueberyy00 dilarabasciftci tam net evet bu kızım dediğimde 16+3 deydik öncesinde oluyordu ama anlamıyordum ayırt edemiyordum
designermoms dilarabasciftci ben 16. Hafta bittikten sonra bir kez duşta sağ tarafımda sertleşme oldu toplanmış sanırım ilk öyle hissettim 18den sonra bir akşam tekme yedim bağırdım korktum 😂 20den sonra düzenli olarak dışarıdan bile farkediliyor çok az kalmış maşallah sizin de😍
Momsy410 dilarabasciftci 19. Haftada hissettim ben daha once soru isaretleri vardi bebek mi emin olamiyordum ama 19da ilk emin oldugum tekmeyi yedim 🙂 cok guzel bi his son haftalarimiz dogunca bu hareketlerini cok ozleyecegime eminim 🥲
dilarabasciftci Edolili Benimde ilk gebelik ve erkek tok karnına karnımda böyle minik sesler aç olunca çıkan ses gibi oluyor elimi koyunca bir şey yok ama 🤣😊 dört gözle bekliyorum elim hep göbüşümde
dilarabasciftci designermoms yaaa bende hep elim göbeğimde hareket etsede eşime seslensem diye bekliyorum çok tatlı heycanlar 😍🥰😇
dilarabasciftci designermoms kafasını elini ayağını fark edebilcek kadar hareketleri belli oluyor mu peki şuan şöyle duruyor gibisinden
funnymummy dilarabasciftci seslenme hareket etmiyorlar o zaman 😂😂ben de 17’li haftalarda hissetmiştim sizinde yakındır tatlı yiyip uzanın elinizle kontrol edin göbek deliğinin altında kıpırdanmalar olacaktır ❣️
dilarabasciftci Momsy410 bende elim karnımda bir hareket hissedyorum ama nefes alışımın oluşturduğu hareket gibi cünkü eşime diyorum hayır yok birşey diyor tekme gbi degilde böyle karnımın inip çıkması gibi birşey 😇🤣 sanırım tekmede cok net hissederim
designermoms dilarabasciftci yok ama bazen dalgalanıyor etim😂 el koyunca hissediliyor dışardan bakınca da pıtlama görünüyor Mesela bugün şey oldu muayenedeydim baktım vuruyor dışardan görülüyor doktorum vurduğu yere baktı burda poposu var dedi daha kalkıktı orası Sonra sağdan vurdu orda baktı ayakları var dedi😂
Momsy410 dilarabasciftci disardan degil de icten hissedilen bi hareket oluyor zaten. Benim plesentam on kisimda o yuzden daha az hissediyorum normale gore ben emin olduysam zamani geldiginde sen de bileceksindir canim
dilarabasciftci funnymummy bizimki ekşici bol bol ekşi tükettiriyor ama Erkek bugun denicem bi dediğinizi🤍😇🥰
dilarabasciftci Momsy410 bazen sancı gibi kramp gibi oluyor ona doktor rahim genişlemesinden demişti o sancılar yada kram herektlerinden degil sanırsam
Momsy410 dilarabasciftci yok o degil. Insanin bilmedigi bi hissi beklemesi de zor ama biliyorsun oldugu zaman 😊 yuz ustu ya da sirt ustu yatma konusunda da karnin cikana kadar istedigin kadar yat tadini cikar canim 😄 6. Aya dogru dikkat etmeye baslarsin ama gobek izin vermiyo zaten. Bi yerden sonra sirt ustu yatmak tehlikeli oluyo ama yatilmiyo ki istesende.
efelinamoms dilarabasciftci ilk gebeligimde 17.haftada hissetmistim 20 yada 22ye kadar hissetmemek normalmis ☺️ belki ayirt edemiyosundur karincalanma gibi oluyor visne suyu ic benim oglum onu icince cosuyordu resmen
dilarabasciftci Birde tatlış annişler ben istemsizce yan yatsamda sabah kalktıgımda göbeğimin üstünde yatmış bir şekilde uyanıyorum 18 hafta oldu artık sanırım bunu bırakmalıyım bir çözüm bulup
Hilalina dilarabasciftci bende aynı şekilde kac kere yüz üstü uyandığımı farkettim bende 19+2 yim yani istemsizce oluyor inşallah busey olmaz
dilarabasciftci Momsy410 sanırım ilk hissetme kaç yaşlarına girerse girsinler unutulmıcak bir hareket ve his 😊🤍 dört gözle bekliyorum 🥰🤭😇
Ruken_07akkus Ya bende 18+3 sağ tarafımda baloncuk oluyor gibi ama net emin değilim bide bebek kaçıncı hafatda sesimizi duyar bilen varmi