Rabissskemal Kızlar selam , adetime 3 4 gün kala beta hcg 50 çıktı kötü mü anlayamadım ilk yaptığım da 11.38 di 2 gün sonra 50 oldu ama sağlık ocağı ne bilim biraz canımı sıktı bilgisi olan yardımcı olabilir mi ???
Ela4810 Rabissskemal kuzum ben hamileliğimi 20,51 ile öğrenmiştim. Doktorum 2 günde bir kan ver yüzde 60 oranında artış olması gerekiyor dedi. 2. Degerim de 50 lerde çıkmıştı. Toplamda 4 defa kan verdim 2 gün arayla. Dış gebelik yada kimyasalı ordan anlayabiliyorlar çünkü. Ama değildi benimki 1 hafta sonrasına da çağırıp keseyi görmüştüm. Şimdi 4 aylık bebeğim var. Düşük çıkmasına bakma önemli olan artış olması
Tugce48 Rabissskemal 2 katından bile fazla artmış o yüzden gayet güzel benim doktorum yüzde 60 oranında artış olsa yeterli diyor içini ferah tut bence gayet güzel
eylulmihrasmom Rabissskemal gayet iyi artmış ben de 10 değerle öğrendim 2 gün sonra 40 2 gün sonra 400 sonra da 2315 oldu 5.haftada gidebilirsiniz kese görmeye hayırlı olsun:)
fizikcianne Rabissskemal üzülme kuzum senin değerin 2 katından fazla artmış zaten. Düşük olması önemli değil
Rabissskemal fizikcianne pazartesi gel dedi sağlık ocağı memnun kalmadım hiç doktora randevu aldım muayenede karindan gözükür mi bisey suan 3 haftalık gözüküyor bebeğim 23 Şubat adet tarihim
Rabissskemal Ela4810 masallah umutsuzluğa kapılmayalım insallah biraz değerim beni korkuttu açıkçası hayırlı olsun size sağlıkla kucağınıza alın insss
fizikcianne Rabissskemal görmez canım daha suan için çok erken. Biraz sabret tam 5. Haftanda git o zaman gözükür suan gitsen hiçbir şey göremeyecek moralin bozulacak. Sen sadece kan takibini yap doktora gidene kadar.
Rabissskemal fizikcianne zaten sinir bozmaktan başka bisey yapmiyorlarkii beğenmedim sağlık ocağını ilk gebeligim heycanliyim çünkü 🤲🏻
fizikcianne Minikannesi00 aynen ilk verdiğiniz kana göre hesap yapın zaten ne zaman gözükeceği az çok anlaşılır o güne randevu alırsınız ben öyle yapmıştım :)