Nuraykarabulut Tüp bebekle hamile olup normal doğum yapan var mı arkadaşlar🙋🏻♀️etrafımdaki herkes tüp bebekle gebeliklerde genelde sezaryanla doğum yapılabildiğini normal doğumun riskli olduğunu söylüyor ??bilgisi olan bilgilendirse sevinirim.
Ozge-Ka Nuraykarabulut bir süre sonra normal gebelerden farkımız kalmıyor. Ben normal düşünüyorum doktorum da destekliyor.
Mhtpflz Nuraykarabulut benim tüp bebek doktorum kendi önerdi normal doğum yap diye risk olsa asla yaptırmayı söylemezdi
Nuraykarabulut Ozge-Ka ilk gebeliğimde normal doğum yaptım şimdi de normal doğum istiyorum demek ki yanlış bilgi yapılamayacağı🙋🏻♀️
Nuraykarabulut Mhtpflz çok iyi ben doktoruma sormayı unuttum doğuma çok var daha ama normal doğum istiyorum
[silindi] Nuraykarabulut ne riski olacakmış ki ? Ben tüp bebek annesiyim normal düşünüyoruz doktorum ben o yöndeyiz
Nuraykarabulut [silindi] kızım tüp bebek değil ve normal doğum yapmıştım şimdi tüp benek normal doğum istiyorum doktorum bazen riskli olabiliyor son zamanlarda karar veririz dedi o yüzden sordum ama genel yapılabilir yönünde olduğu için içim rahatladı açıkçası
Cansu1_ Benim de tüp bebek ben normal doğum yapan duymadım açıkçası. Sonlara doğru sezeryana yönlendiriyorlar diye düşünüyorum. Ben suan 19+3
Nuraykarabulut [silindi] canım benim 11 yaşında bir kızım var ama 8 senedir uğraşıyorduk eşimde ve bende herhangibir sıkıntı olmamasına rağmen iki kez aşılama denedik olmadı araya pandemi girdi derken ilk tüp bebek denememizde hamile kaldım rabbim bu zamanı hayırlı kılmış sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin hepimize