Hatice5461 3kuzuAnnesiyim seni yerimmm 🥰Ahh inşallah kızdır arkadaşım🙏1 oğlum var şu mübarek günlerde Allahım sana da sağlıklı erkek evlat duygusunu tatdırsın kader dua ya aşıktır 🤲🤲🤲🙏🌸
3kuzuAnnesiyim Hatice5461 Amin amin sanada banada gönlumuzdekini versin. Insan birini tadinca digerine daha hevesli oluyor. Anliyorum diger cinsiyeti isteyenleri :) ama kndim burda cok linc yedim:) Ama Rabbim biliyor napim yani:)
Hzzz Hatice5461 rabbim sağlıklı hayırlı olanı gönlune göre versin ögrenince postun altına yaz mutlaka
Hatice5461 3kuzuAnnesiyim Ah yaşamayan bilemez tabiki herkes sağlıklı olsun ister ama kim ne derse desin herkes farklı cinsiyeti tatmak istiyor Allahım inşallah bizede tatdırır 🤲🤲🤲🌸
Hatice5461 Hzzz aminn Amin hepimize inşallah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🤲öğrenince yazacağım inşallah 🌸
3kuzuAnnesiyim Hatice5461 amin 2. Kizim var artik cocuk yapamicam gönlumde son ona kadarda erkk olucak ben Rabbimden istiyorum ;)
Rabiakumcu Hatice5461 hiç anlamam Böyle şeylerden Ama kız geldi içimden 🥰❤️Bnde kızım olmasını istiyorum tabi hayırlısı maıl ise öyle olsun sağlıklı ömürlü hayırlı bi kul olsun .içimden kendim için hep kız geçiriyorum sanada öyle geçirdim bacım
Hatice5461 Rabiakumcu yaaa çook teşekkür ederim 🙏inşallah sizinki de kızdır Allahım sağlıkla tatdırsın istediğimizi 🌸🤲🤲
Hatice5461 3kuzuAnnesiyim olacak Allahın izni ile o kadar iyi anlıyorum ki seni empati kuruyorum bende tıpkı senin gibi düşünürdüm 🤲🌸🤲