Hjilhn 6+1 günlük olduk 1 hafta önce doktor kntorolümüzde keseyi gördük kalp atışı dinlemek için tekrar gitmek istiyorum erken mi sizce ?
Aytekinnn Hjilhn kese ve bebek göründü mü? Şuan kalp atışı duyula bilir . Kendinizi rahat hiss etmek için gide bilirsiniz
Hzzz Hjilhn bana kalırsa strese girmemek icin 8.haftanı bekle hem bebişini rahat rahat görürsüm büyümüş olur hemde kalbini duyarsın.Ben şahsen 9.haftamı bekliyorum kalp atışı ıcin
ilknurakdogan1 6+4 de biz kalp atışını çok az duyabildik biraz daha sabret istersen çünkü kişiye göre değişebiliyor
Aytekinnn Hjilhn dakikada 110 atmıştı kalbi. Ultrason 5+6 hafta gösterdi. 7+3de de gitdim 139 atıyordu. Şimdi 8+4. Bence de gidin, kalp atışını duyunca insan rahatlıyor🥰😘
Hjilhn Bide ben 1.5 aylık evliyim ilk gecedenn hanile kaldım doktor 3 ay ilişki yasak dedi sizlerdede öylemi?
Hjilhn Ben en iyisi gideyim gitmeyene kaadar kafamda dolancak bu şüphe😂😂😂 bide aşermeleriniz tiksinmeleriniz varmı ben sanki hamile degilmişim gibiyim tek fark bel agrım