Oznur-96 Esila-Karabulut2013 canım ilk üç ay düşük olabilşr geri kalanlarda bebeği besleyen kordon kopabilir oyuzden ağır kaldırmak ve yüksel yerlere uzanmaktan kacınmak gerekiyor
Badem_gozlum_ Esila-Karabulut2013 büyük pazar çantasına koyup çekin okul çantasini mecbur kalabiliyorlar insan anlyrm bende pazara gidince yoruluyorm ama en azından elimde tasimyrm değişimli sağ sol çekiyorum çantayı
Esila-Karabulut2013 Oznur-96 Hjilhn Dilsay Kızım okula gittiğinde karın agrısı basladı esim calısıyordu onu okuldan aldım cantasında bir suru kitap vardı cünkü cok ders isliyorlar okulda cantasıda tas gibi tas okulumuz ve evimiz uzak kızım 4. Sınıfta bari bu sene yine gitsin idare ederiz belki baska bir okula gonderdiğimizde ogretmenin anlatımı vs. onu etkileyebilir diye bu sene de idare etmeye calışıyoruz ve karnı cok agrıyordu o agır cantayı ona nasıl tasıttırayım . yürüyerek hastaneye kadar gittik o cantayla oradan bir saat dolmus bekledik zorundaydım esim AWM de calışıyor magaza müdürü oldugu icin cıkamıyor anneoluyorm_ 23 haftaya geccez pazartesi
Rwerdst Esila-Karabulut2013 sanırım 10 kg altı tolere edilebiliyor kuzum ☺️ çoğu kişinin burda çocukları var illa kucaklarına vs alıyorlar. Sizin de tüm gün kucağınızda gezdirdiğinizi düşünmüyorum illa bir yerlere bırakmışsınızdır dinlenmek için☺️ çocuklara yazık gerçekten o kadar ağır çantaları taşıtıyorlar😊 dinlenmeye çalışın bu süreçte. Ağrınız vs varsa hastaneye gidebilirsiniz🥰 haftanız yeni değil ama rahatsız hissediyorsanız emin olmak için doktora gidebilirsiniz 😊
Momsy410 Esila-Karabulut2013 cocugunuzun tasiyabilcegi bi cantayi kaldirabilirsiniz riskli bi hamileliginiz yoksa. Dikkatli olmakta fayda var tabi ama sirta baski yapan 10 kilonun uzerinde olan seyler tehlikeli
Hjilhn Esila-Karabulut2013 canım seni yadırgamak için söylemedim zaten ama dikkat etmen laxım allah korusun kaybedersen bebegini bu daha çok üzer seni
Kiraz53 Esila-Karabulut2013 çok doğru hareket aferim devam et 😡😡😡 hamileyken ne ağır kaldırması ya yapmışsın Bi zararı olur mu diyosun baştan niye sormuyorsun
Esila-Karabulut2013 Kiraz53 zorundaydım diyorum anlamıyorsunuz nasıl acıklayabilirim karın agrisında ölurken surekli yere çomelip bagırırken bende size agır tasıttırayım
Opecert Esila-Karabulut2013 yav o kadardan bişey olmaz canım millet bebeğini kucagına alıyor sabahtan akşama kdar tutmadn neticede cantayı hic bişey olmaz düşük riski oln haftan da geçmiş sanmıyorm bişey cıkacagını ama icin rahat etsn istersen doktora gidebilrsn
Esila-Karabulut2013 LÜTFEN AMA LÜTFEN BURADA UMUTSUZ OLACAK CEVAP VS. YORUM ATACAKSANIZ O YORUMU ATMAYIN. BİZ BURADA UMUTLU CEVAP ARIYORUZ UMUT ARIYORUZ MORALİMİZİ BOZACAK ŞEYLER DEGİL UMUTLU İYİ BİRSEY YAZACAKSANIZ YAZIN YOKSA AFEDERSİNİZ AMA DEFOLUN GİDİN
2pasaannesi Esila-Karabulut2013 2 yaşında 13 kg oğlum sürekli kucağımda özellikle hasta olduğu zamanlar. Bir şey olmaz Allah’ın izniyle ama yinede dikkatli olmakta fayda var ☺️
myangelson Esila-Karabulut2013 riskli gebeligin yoksa çok çok aşırı bir ağırlık kaldirmadiysan şuan da ağrın sızın bir sıkıntın yoksa yapacak birsey yok Allah’ın izniyle birşey olmaz. Ama yaptıktan sonra buraya sormak saçma geliyor bana
Esila-Karabulut2013 Momsy410 10 kg nin üstünde dehildir tabiki cocugum da kaldırabiliyor anlayısınız icin tesekkürler💜💜