ysmnse 36+3 haftalığım Son 10 günde girdiğim nst lerde bebeğim kalp atışları var fakat hareket yok tekrar giriyorum 2.de çok az hareketleniyo evdeyken hareketleri normal (eskisi kadar çok olmasa da) bugün tekrar nst ye girdim yine aynı sonuç doktorum bebeğin strese girmiş olabilir dedi perinatolojiye yönlendirdi yarın detaylı ultrasonun sonucunda hemen sezeryanla almaları gerekebilirmiş 😔 var mı böyle bişey yaşayan sebeplerini bilen yavrusunu sağlıkla kucağına alan 😔
Ysn ysmnse benim bebegimde strese girmisti ama nstde anlasildi sizin nstler duzgun ise nasil anladilar
ysmnse Ysn nst lerde kalp atışı hep aynı düzeyde devam ediyor kıpırdanma olmuyor stabil şekilde 135 te gidiyor o şekilde olmaması gerekiyormuş peki siz ne yaptınız nasıl Bi süreçle devam ettiniz
Ysn ysmnse benim 26.haftadaydu strese girmisti kalp atislaei cok düzensizdi doguma girmistim ama bende baska seylerde vardi
ysmnse GulUmut doğum yaklaştıkça bebek strese girebiliyormuş annenin stresinden farklı bi durum bebeğin kan akışında bi sıkıntı olabilirmiş o sebeplerden kaynaklanabilirmiş
Habis07 Evet zatem adı nonstrestest dye geciyor bebek ne durumda anne karnında rahatmı sakin mi ? Sizin bebege cidden bakılsın canm allah koruusn erken deil zaten hafta olarak iyisin benmde suyum az o yzden 37 de dgrucaz ıns haftaya korkma dua et
ysmnse Habis07 bugün detaylı ultrasona girdim çok şükür doktor hiç bi sıkıntı olmadığını söyledi içim rahatladı doğsa küveze gerek kalmaz büyük ihtimal dedi kadın doğum doktorum fazla pinpirikli çok korkuttu beni
ysmnse Derya341986 yok nst takiplerinde bebek hareket etmez kalp atışları devamlı aynı düzeyde ilerlerse böyle Bi durumdan şüpheleniliyor