Çikolata yaptırmak isteyen arkadaşlara fikir olur belki 🙏 İnstgram dan çikolatadeposuu sayfasından 100 tane çikolata sipariş ettim . Ufak tefek şeyler hariç aşırı memnunum aşırııı ,hızı,tadı,güvenilirliği kalitesi ile tavsiyemdir 🙏😍 şimdi detayları iyisiyle kötüsüyle baştan sona yazacağım 🙏 Öncelikle ilk görüşmelerimizde çok içime sinmedi cevaplar beni tatmin etmedi ancak yorumları her yerde güzeldi denemek istedim . 100 tane metal kutulu çikolata sipariş verdim ve görseli kendim Pinterest üzerinden bulup ilettim . Görseli üzerine yazılacak yazıyı konuştuk yazı biraz uzundu ve çok küçük görünebilir diye uyardılar ama isterseniz yine de yaparız dediler ve taslak hazırlandıktan sonra dilerseniz düzeltebiliriz deyince içime daha çok sindi. Taslak olarak hazırlamak için ödemeyi önden alıyorlar . 195 tl ödeme yaptık ve yarım saat içerisinde görselin taslağı tarafımıza ulaştı. Üzerine bir kaç detay yıldız falan eklemek istedim hazır görsel ilettiğim için ekleyemeyeceklerini söylediler bende onlara eklenecek yıldızları sayfalarından bir üründen görselle ilettim ve onlarıda isteğim üzerine eklediler. Çikolatanın kaplı olduğu folyonun rengini gri seçtim onuda okeylediler ve aradan saatler geçti bana msj geldi ürün kargoya verilmiş diye çok şaşırdım 😂 mng kargo ile çalışıyorlar ve ürün bugün teslim edildi 38 tl kargo ücreti ödedim . Dün öğleden sonra sipariş verdim bugün öğlen teslim edildi. İstanbul içerisinde olduğumuz için muhtemelen ama diğer şehirlere bir iki gün sürer en fazla diye düşünüyorum. Zaten adresleri pendik olarak görünüyor. Gidip elden teslim almak isteyen olursa belki yardımcı olurlar. Ürünü teslim aldım kutu hasarsız çok güzel paketlenmişti. Metal kutuyu açar açmaz o kadar güzel bir çikolata kokusu geldi ki o bile mutlu etti beni ☺️ Ürünün görselini kendim ilettiğim için çözünürlük düşük olur diye çok korkmuştum ancak ilettiğim görselden daha netti metal kutu üzerindeki görselin çözünürlüğü . Sadece çikolataların üzerinde bazıları daha canlı bazıları çok hafif soluk ama yanyana koyunca anlayacağınız şekilde yani rahatsız eden yada kötü görüntü olan bişey değil biri çok kırmızımsı mesela biri az daha hafif kırmızı dikkatli bakmayan farkı göremez ben biraz detaycıyım ondan bunu da yazmak istedim 😂 çikolatanın tadı ise mükemmel orjinal elit marka çikolata kullanılıyor. Dikkatimi çeken son şey ise çikolataların arkasında etiket ismi @kakaoagacicomtr diye bir instgram sayfası olarak basılmış . Ama numara çikolatadeposuu ile görüştüğüm numara. Sanırım yeni hesapları bu ve bilinsin diye yapılmış sayfaya girip baktım onların ürünleri var zaten 🙏 son olarakda kutunun üzerindeki desen kutuya baskılı değil baskı olarak yapıştırılmış ama kutuya işlenmiş gibi duruyor sağlam ve dikkatli bakılmadıkça buda fark edilmiyor aslında 👍 yani kısaca çok pahalı bişey yaptırmak istemiyorsanız güzel kaliteli güvenilir bir yer arıyorsanız mutlaka tavsiye ederim ben çok araştırdım böyle detaylı bilgilere ulaşamamıştım sizlerde benim gibi zorlanmayın diye iletmek istedim 😂 BU YAZIDAN SONRA YAPTIRIP MEMNUN KALAN OLURSA BANA DUA ETSİN 😍😍
Son olarak 2023 yılı fiyat bilgisini ve yukarda belirttiğim sayfalarını da ekleyeyim 🙏
2023 yılı Geçerli
👉Fiyat Listemiz
🎀KARTON KUTU🎀
💥32 ADET 23 cm kutu 85 TL
💥48 ADET 23cm kutu 115 TL
💥72 ADET 32 cm kutu 155 TL
💥100 ADET 32 cm kutu 185TL
💥140 adet 32 cm kutu 280 TL
🎀METAL KUTU🎀
💥48 ADET 125 TL (23cm)
💥72 ADET 165 TL (23cm)
💥100 ADET 195 TL (23cm)