DuyguKays 10+5 günlüğüm, et yumurta tavuk balık tüketmiyorum psikolojik olarak midem almıyor yediğimi hayal edemiyorum hamileliğimi ilk öğrendiğimde ağlayarak yumurta yutmuştum çayla, bunları tüketmeden bebeğini sağlıklı bü şekilde kucağına alan var mıdır aranızda
Pamuk DuyguKays Bende küçüklüğümden beri vejeteryanim bütün değerlerim düşük.Etin tadını bilmiyorum hiç kurbanda bile evden dışarı çıkamıyorum 🥲
Anneolmak188 DuyguKays annemin arkadaşı yeşil mercimekli şeyler yiyordu genellikle ve çok sağlıklı 4 kilo bebek doğurdu
Akker Oğluma hamileyken her şeyden tiksindim , 9 ay boyunca meyve , sebze , kuruyemiş ve kahvaltılık tükettim , yumurta falan yiyemedim , çok şükür gayet sağlıklı oğlum 🤲🏻😍
DuyguKays Pamuk takviye aliyor musun? ben omega3,Demir ve çinkoya başladım mercimek,fasulye,nohut tüketmeye özen gösteriyorum ama onlar da şıp diye olan şeyler değil ki baya uğraştırıyo hiç gözüm kesmiyo 😭
Pamuk DuyguKays demir,omega,b12,d vitamini baya ilac içiyorum. Bide etraftaki insanların mahsustan yemiyorum gibi davranmaları yoruyor
DuyguKays Pamuk benim çocukluktan olduğu için ailem biliyor yiyemediğimi eşim,onun ailesi de hiç aman yesen nolcak falan demediler çok şükür yaşamayan bilemiyo nasıl bi şey olduğunu rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸
Akker Keşke canım her şeyi çeken bir hamile olsaydım , ikinciye hamileyim yemek deme de ne dersen de 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Akker DuyguKays o da çok kötü 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Buna da şükür sağlıklı olalım da bebeğimiz ve biz 🤲🏻🤲🏻 Doğumdan hemen sonra her şey geçiyor 😍
Anneolmak188 DuyguKays inşallah canım ben vejeteryan değilim ama tavuk et balık tiksindim yiyemiyorum