sumeyyeee_ Arkadaşlar merhaba.. Hafta randevu almam gerekiyor ilk defa muayene olucam. Önerebileceğiniz kadın doktorlar var mı? Güleryüzlü, yumuşak dilli? ☺️☺️
IkraMustafaa sumeyyeee_ perinatoloji polikinlipibe direk randevu alamıyorsun mhrs vermiyor önce kadın doğuma muayene olman gerektiğini gerekirse doktor yönlendiriyor ben o hastanede takipteyim Ayşe sena küçükkayacı doktorum ve çok memnunum
Hamis_anne6 sumeyyeee_ Canım Zehra Vural yılmaz var perinatolojide o da çok iyi ben dün 2li tarama için gittim çok ilgili bir doktor kan verdim sonuçlarını perinatoloji mi bakacak kadın doğum mu onu anlayamadm
cherryblossom7 Merhaba önce gebe poliklinik e randevu alıyorsunuz ordan kayıt acıyorlar bir kodla perinatolojiye öyle muayene oluyorsunuz etlik şehirin perinatolijisi iyi bu Arada
sumeyyeee_ cherryblossom7 anladım teşekkür ederim, peki oradan mı doktora yönlendiriyorlar yoksa biz seçim yapabiliyor muyuz?☺️
dilay_06 cherryblossom7 ne kadar uzağa tarih veriliyor biliyor musunuz 10 Nisan’da gideceğim kadın doğuma perinatoloji için
cherryblossom7 sumeyyeee_ yönlendiriyorlar hemen orda ama doktor ismi de belirtebilirsiniz uygunluk varsa yaparlar sanırım :)
sumeyyeee_ cherryblossom7 aynen bir de hangi doktor iyidir merak ettim, suratsız insan hiç haz etmem🥲
dilay_06 cherryblossom7 çok teşekkürler detaylıda bebeğimin kalbine net baktırmam söylendi de biraz korkuyorum bir an önce almak istiyorum
cherryblossom7 dilay_06 sabah kadın Doğuma muayene olup oglen perinatolojiye girdim hemen zaten sakin oluyor
sumeyyeee_ cherryblossom7 perinatoloji için ayrı randevu mu oluşturdunuz peki hastanede yoksa gün içinde hemen veriliyor mu?
sumeyyeee_ Hamis_anne6 aaa öyle mi aklımda bulunsun o zaman benimde☺️ süreç nasıldı peki ultrasonla mı bakıldı, ne kadar sürdü? Keşke orada sorsaydınız benim bildiğim kadın doğumcu yorumluyor sanki.