Mercimekkaannesi Hzzz bende 7. Haftada başlamıştım şuan 32 deyim kıymet hanıma gidiyorum memnun kalırsınız çok iyi bi doktor 🥰
Hzzz Mercimekkaannesi vâlla sevdim kıymet hanımı arada kapısını calarim gibi insallah gerek olmaz şu pinpirikliğim gecerde
Hzzz Ahsenkhrmn doktorum murat şenol.Canım son haftaların alırmı bilmiyorum kendisi cok yoğun yogunliktan ziyade doktorlar son haftalarda pek sonradan takibe girmiyorlar cevremden duydugum
Ahsenkhrmn 33+5 haftalığım kızlar dilek Ulusoy’a gidiyorum 36. Haftamda gün verir mi sezeryan istiyorum dedim
ebrylmzayyldz Mercimekkaannesi aa öyle mi tuğba yuvança randevu bulamazsam ona giderim teşekkür ederim 😊❤️
Ahsenkhrmn Hzzz yok doktorumu değiştirmiycem sadce 36. Haftama geldiğimde bana da gün verir mi diye sordum☺️😊
Hzzz Lur-2006 evet cok tesekkur ederim hatirladiniz mutlu oldum.Kanamam yok cok şükür iğnelerim bitti fitile devam ediyorum.8 nisan da randevum elimden geldigince dinlenmeye çalışıyorum günler geçmek bilmiyor
Lur-2006 Hzzz çok sevindim gelmiş gitmiş olsun inşallah sağlıkla ilerler 🐣 evet insan her randevu için gün sayıyor tahmin edebiliyorum hislerinizi 😌
Hzzz Ahsenkhrmn aaa simdi anladim ben verir diye düsünüyorum her sey yolundaysa arkadaşımada 36 da vermisti diye hatirliyorum
Ahsenkhrmn Gunay_18 siz kime gidiyorsunuz acaba 36. Haftada size de gün vermiş sanırım kesin verir mi bana da doktorum dilek hocam
Ahsenkhrmn Hzzz çok teşekkür ederim 🌸 bana sezeryanda 39. Dan önce almam demişti ama kime baksam herkz 38 de doğum yapıyor🙈