Rabiakumcu Siracinannesi saol canım.vakit geçmiyo diye ortaya çıktı öyle bişiler.hamileysen hemen yap yada yaptır ye 🥰🥰bebiş de yesin
Siracinannesi Rabiakumcu aşkım doğurdum ben 8 buçuk aylık oldu bebiş 😂 ama bir ara yapayım eşimde çok seviyordu
yagizegemom Siracinannesi ohh afiyet olsun 🥰 Kremalı domates çorbası Pilav Fırında patates köfte Salata Çok hastayım anca bunları yapabildim eşimde tatlıyı alacak🥰
Siracinannesi nilsmomy ay bende bitirdim attım kendimi koltuğa halim kalmadi artık 😂 afiyetler olsun canım 😍
nilsmomy Siracinannesi teşekkür ederim canım size de afiyet olsun ben bitirince de kendimi koltuğa atamadım bebeğim durmuyor ki anaların mesaisi bitmez😂😂
Kivininannnesi- Siracinannesi fırında sebzeli tavuk but Nohutlu pilav Mor lahana mezesi Yaprak sarma Dondurmalı irmik helva 🌸 hayırlı iftarlar😅
Kivininannnesi- Siracinannesi valla zorla yaptım ilk iftar diye özendim ama artık ayaklarım kaldırmıyor 😂😂😂😂 diğer günler nasıl yapacam bilmiyorum 🤓
Siracinannesi Kivininannnesi- ay al benden de o kadar çok kötü oldum 😂 heralde bir daha bu kadar yüklenmem kendime 😂