prensim660 Bsra_1998 Bende öyle duydum ilk deneyimim ayrıca Kimisi hızlı büyütüyor ama sağlıksız oluyormuş Femara için daha faydalı diyorlar
prensim660 Zuhrezuhre Ne zamandır istiyorsun canım Öyle düşünme içini ferah tut güzel zamanların hayalini kur , olumsuzluklardan uzaklaştır kendini
Zuhrezuhre prensim660 üç senedir evliyiz hemen hemen iki senedir istiyoruz herhangi bir sorun da yok 🥺
Zuhrezuhre prensim660 bence boyut güzel doktorum bana 17-22 mm arası ideal yumurta büyüklüğü dedi benim de 21 mm olmuştu inşallah güzel haberler alırız canım bu ay 🙏🏻💖
elifsen benim 11.günde yani 25 martta 1 tane 20 cm olmuş. femara da ilk ayım olduğu için çatlaması için bir şey vermedi.
prensim660 elifsen Benim daha öncesinde düşük gebeliğim olduğundan riske atmak istemedi canım Senin çok iyi büyümüş zaten maşallah
Zuhrezuhre prensim660 doktoruna sordun mu ya da tekrar muayene oldun mu bende şuan ağrı ve acıdan duramıyorum acile gittim kendi doktorunla görüş şuan sana müdahale etmem çok doğru olmaz dedi 😖
buket07 prensim660 klomen kullandım yaaa femera yorumları cok güzel bir ay daha kaybettim keşke femera isteseymişim. Klome günde 2 kez kullandım
prensim660 buket07 Benim Regl başlangıcımdan 15.günde anca 19mm oldu canım 3 kere gittim 3.de istenilen boyuta ulaştı canını sıkma o yüzden
prensim660 Zuhrezuhre Ben bugün vuruldum canım şimdi kesildi o yüzden sormadım Sende yarın kendi doktoruna sorarsın bakalım Ben tekrar gelmeme gerek var mı diye sormuştum gerek yok demişti
Zuhrezuhre prensim660 yarın gidicem sabahtan hastaneye doktorum görmek istedi inşallah kötü bir şey çıkmaz 😔
buket07 prensim660 yaa bugün gittim işte cuma tekrar gel dedi. Havuç ve avakado ye diyorlar duydun mu hiç bilgin var mı
prensim660 buket07 Bünyeden bünyeye fark eder benim ilk 12 gün 1er mm büyüdü sonra ki 2 gün 2mm büyüdü Avakado ceviz incir bunları duydum canım Havuç ise sadece çatlama günü 3 adet yenir diye duydum