caglademir Buketttsnr canim 20den sonra kilo alimi cok hizlaniyor, cok bile almisim dersin inan bana, ilk yarida ne kadar az alirsan o kadar iyi
Gizo Buketttsnr hiç kilo almadım 4,5 aylığız bizde 🙄 Ama ben çok kustum kilomun altına düştüm yenice kendi kiloma geldim şimdi
Esmalemdar Eda94 hay maşallah bende kızımda çok kilo almıştım ama şimdi 1 kg aldım açıkcası endişeleniyorum doktor herşey yolunda dedi ama etraftaki herkes bence başka doktora git bu nasıl gebelik hiçmkarnın yok diyor
Gozikk Bizde 19+2 olmak üzereyiz saate göre :) 63 le hamile kalmıştım 65 kilo olmuşum normaldir herhalde tam bilemiyorum ama çok kilo almakta istemem çok zayıf kalmakta istemem normalde devam 😊
Kumral60 Buketttsnr canim 30 dan sonra cok aliniyor ben 25 olcam henuz 2 kilo aldim biraz dikkat etmelisin sona saklamalısın kilo alimini doktorum 12 kilo alabilirsin dedi sadece 62 ile kaldim bende.
Caglasmsk 8 aya yeni girdim 5 kilo aldm bende sadece. Ilk yarida nekdr az alirsan okdr iyi ben 6 aydan sonra aldm. Dahada alırsın diyolarya bakalım 🤷