Busra3455 Şaka gibi hiç bir ismi beğenemiyorummmm… yardımcı olur musunuz 28 hafta olduk hala bi isim belirleyemedim insan kendi çocuğuna isim yakıştıramıyormuş gerçekten 🥰
butterfly35 Busra3455 gerçekten dediğiniz gibi insan isim yakıştıramıyor sanki hep daha iyisi var gibi geliyor, bizde erkek olursa bir tek Deniz içimize sinmişti 🥰 kızımız oluyor Allah’ın izniyle 💖
Happymomleyla Busra3455 Aren, Mete , Aybars, Ata, güzel isimler geliyor bana ama eşim pek sıcak bakmıyor
Busra3455 butterfly35 Allah hayırlısyla kucağınıza almayı nasip etsin kız isimleri daha çok ve daha hos geliyor insana bilmiyorum yada bana öyle geliyor suan 😀
butterfly35 Busra3455 amin amin amin cümlemiz sağlıkla vaktinde kolaylıkla kucağımıza alalım sağlıkla kolaylıkla büyütelim inşaAllah 🤲🏻❤️
Tugraseda Ben zayn istiyorum ama ilk cocuğuma ismi ben koyduğum için suan 2. Ye eşim koymak istiyo çok hevesi var karışmıyorum bakalım ne bulucak😂
Busra3455 Dilsay eşimin Beğendiği bi isim bu da ama Sorun bende galiba😀 sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Allah
Marinedeniz Ilk oglumun adi aras ikincinjn cinsiyeti belli degil ama erkek olursa doruk kerem dusunuyorum ama tam da emin degilim atlas da begeniyorum ama arasla cok benzer oluyorlar cok yakin isimleride sevmiyorum
Mommyy0708 Busra3455 Mahir Mirza Asaf Malik Halil Miraç Emir Aslan Hamza Seyid Yiğit Melih Semih Yasir Eren Utku Taha Akif Arif Sefa Mete
FatmaKara İlk oğlumun adını ben seçmiştim Emir Asaf ikinciyi Demir Aras koyacaktım fakat eşim Metehan da ısrar edince ona karar verdik ☺️
Bet1 Busra3455 aradığın içine sinen isim olamistir canım. Ben mesela bir isim bulana kadar hiçbirini yakıştıramadım ama istediğin ismi bulunca başka hiçbir ismi yakıştıramadım nasipse yağız koyucam ilk oğlumun adı da yiğit 💙