Glcnhsyn 17+5 gunluk hamileyim kızlar yatarken veya içerisi sıcak olduğunda özellikle yemekten sonra nefes almıyorMuş boguluyormus gibi hissediyorum kuş gibi evde oyana buyana cirpiniyorum soğuk yere balkona çıkıyorum benim.gibi olan. Varmi ne onerirsiniz😦😦
Cansuercan Glcnhsyn hic bisey 1 haftadir ayni senin gibiydim. 2 gundur rahatim allaha sukurr bisey yapmadm pskolojik
Huzur20 Glcnhsyn 17+6yim ve 15nci haftadan beri öyleyim burnum tikaniyo ağızdan nefes alıyorum özellikle gece
Pinkyy Glcnhsyn bizde aynıyız canım,bi anda aldığım nefes yetmiyor,pencere cam ne varsa dibinde buluyorum kendimi,bide benim ikiz iyice nefesim daralıyor,yetmiyor resmen
oglummehmedim Glcnhsyn benimde tikali burnum 5-6aydir boyle 9dayim suan zorla nefes aliyorum agzimla o da anca susam yagi iyi geliyomus burnunuzun kenarlarina masaj yapmak hafifce aciyomus tikanikligi
Eda94 Ayni sey bende de var ozellikle 16 hafta civari basladi su an 20 haftadayim ama hala var nefesim kesiliyor bogulucak gibi. Ama normal olduğunu söylüyorlar gebeligin bu zamanlarinda burun tikanikligi olabiliyormus.
Glcnhsyn Nesdmn off evet kalbimin girtlagimda attigina inanirmisinz salavat çekiyorum korkudan olucem diye 😂😂😂1 dk fln sürüp geçiyo o girtlagimin dugunlenmesi yattigimda özellikle
Hafizeipek Glcnhsyn okaliptüs yağı var evde benim mumluğun içinde duruyo onun kokusu nefesimi açıyo benim
NurDemir Burun tıkanıklığı için en iyisi buhar makinası kullanmak.Gece açıyoruz sabaha kadar çok rahat uyuyorum.Gün içinde de rahat oluyorum kesinlikle tavsiye ederim