NobleMom Aynr1380 Ne güzel işte iyi misin 😂 Ben hamileliğimi öğrenince sigarayı bıraktım. Ondan da çok kilo alıyorum 😏
Eylul_sare Pnrstrl yalnız değilsin bende 21+4 haftalığım 5-6 kilo civari aldım doktor fazla almışsın dedi canım sıkıldı 😕 57,5 kiloyum boyum 164
Bet1 lAydanur kilo almayıp kilo vermiştim ama 5. Ayla birlikte kilo aldım bir anda 3. Trimester la yavaşlıyor benim bunyeden bünyeye değişiyor
Aslan_84 Üstü 3 kilo verdim. Sebebi ise, zaten yüksek kiloda olmam ve gebelik şekerimin çıkması. Şekerden dolayı coook dikkat ediyorum. Umarım geri kalan aylarda 5 kilodan fazla almam
butterfly35 lAydanur ilk 3 4 ay bende kilo almamıştım hatta ilk kusma zamanları 1 kilo vermiştim. 4.-5.aya yakın bir iştah geldi bende anlamadım hızlıca kilo aldım çok şaşkınım😂 sonra 6.aya girince iştah sanki duruldu gel gitli bi iştahım oldu. Haziranda doğumum var Allah’ın izniyle 🥰 bugün itibariyle ekmeği kesmeyi düşündüm zaten sadece kahvaltıda tam buğday ekmeği yiyordum yemeklerle pek ekmek yemem gece acıkmalarımda olmadı doktorum lifli gıda önerdiği için tam tahıllı tükettim ama onu da azaltacağım.
Busel lAydanur ilk 4 Ay 6 kg verdim almadim canım suan 35.haftalik hamileyim 3 kilo anca aldim 3.2 falan çıkıyor tartıda