2bebegim Meri11 sezeryan 2. Doğum. 38.haftalar olmuş oluyor Dr belirledi tam bellide değil aslında ama büyük ihtimal o haftalarda olacak
selinsmother Anneolmak93 benimde 30da 2 kilo demişti böyle giderse 4ü bulur demişti demekki gelişimi yavaşlayabiliyor haftasını yakalamış ama sonuç olarak bence çok dert edilcek bişey değil
Sengul-9798 Avakado1 kendin soruyor sun canım doktora her gittiğin de kilosu boyu nedir diye bazı Dr sen sormadan bilgi vermiyor
Symaaas Tiiffany şuan 18+4 olduk bilmiyorum ama 15+2 de 159 gr dı 🥹 20 haftalıkken gidicem ama biraz önde olduğunu söyledi doktorum korkuyorum şekerim var 😔 umarım güzel gider herşey tansiyonum pıhtılaşmam herşey var dualarınızı bekliyorum kızlar
Songul1359 Tiiffany 1500 kilo boy 42 cm bir hafta önden gidiyor dedi boyuna kilosuda normal dedi bu arada 29. Haftada gitmiştim bugün tam 30. Haftamdayim
Ernurr 36+3 teyim 2500 kg dedi zayıf dedi bugün canım sıkıldı bayağı kilo aldıran şeyleri yiyorum ama tavsiyesi olan varsa ??😏🙏🤷🏻♀️
54_ebrkyu Ernurr badem kaju kefir yoğurt özelikle yoğurtun suyu daha faydalı kaşar peynir bunları çok tüket muz da çok önemli ☺️
Yaseminkadir SaHil_Hayat ayyy benimkide 26 haftalık yarın gidip bakicam inşallah güzeldir kilosu sizinkine maşallah 🥰🥰tombik bayılıyorum