Tanembebek5 SaHil_Hayat bizim de öyle bakalım yarın ne dicek 😍🥰 sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimiz 🙏🧿
Shura Anneolmak93 benimde bebegimin kilosu baya iyi gidiyodu 33 de durmaya az almaya basladı. 33de 2 kg simdi 37yim 2600 bu kadar sürede az almıs yani. Neyse insallah sıkıntı yokturda dogumca elbet kilo alcak zaten
Simay13 25+6 günlükken 1076 kiloda 35 cm.di. 28+1 günlüktü acile kasık ağrısı çatı ağrısı için gittim tabi enfeksiyon varmış. Utrasonda doktor ölçüm yapıp çıktı kağıda yazdı. Bende doktor gidince ekrana baktım. 1.363 gram 39 cm.di
nebakiyonkomikmi @bsrguneri03 Sabah uyanınca bir muz yiyip tekrar uyuyorum kalkınca domates salatalık tahin pekmez kasar peyniri iki yumurta haşlanmış bir bardak süt Arada elma armut akşam 6 da normal akşam yemeği iki üç çeşit o şekilde iki öğün besleniyorum ara öğün çok yemiyorum akşam yatarken bir bardak süt ile muz yiyip yatıyorum
Sengul-9798 Tiiffany maşallah az bi zamanınız kalmış biz 19 haftalıkken 320 340 arasiydik şuan 20 yi geçiyoruz ay sonu kontrolümüz var bakalım kaç Gr oldu ❤️
Mrvrlblkn Oz_se ben de bugün 35.hafta oşdum. Doktor suyumun azaldığını söyledi. Sizin suyunuz kaç aynı şeyi yaşıyoruz sanırım benim bebeğim 2435 gr
Oz_se Mrvrlblkn 6 7 cm dedi suyunu gelisimi cok guzeldi hep onden gidiyodu şimdi durdu malesef suyu azalmaya devam ederse hemen dogumu baslaticaz dedi doktor cok kucuk daha ya birazdaha kilo alsa bari 2600 dedi kilosunu
Ipektoss26 Hamis8 18 haftalığım bana doktor suyun az gibi duruyor dedi her sabah havuç ve armut suyu önerdi gün içinde en az 2-2,5lt su 🌸 ihtiyacı olan kendini bu şekilde destekleyebilir